LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis oväntade ord om sonen Angelo: ”Var skeptisk”

12 jun, 2023 
Frida Eklöf
Charlotte Perrelli och sonen Angelo Perrelli
Charlotte Perrelli är aktuell med nytt album.
Med på albumet är även hennes äldste son Angelo Perrelli.
Nu delar hon med sig av de oväntade orden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli, 48, lever ett hektiskt liv med ett fullspäckat schema. Häromdagen tog hennes förstfödde son Angelo Perrelli, 19, studenten som firades med en hejdundrandes fest, hon spelar in ett nytt album och tillsammans med maken Anders Jensen, 46, äger dem tre villor i miljonklassen runtom i Sverige och världen.

Charlotte Perrelli släpper nytt album – lyckan med sonen Angelo

På senare tid har Charlotte börjat gigga mer och mer, något som hon gärna delar med sig av på sina sociala medier. Inte nog med att hon har börjat inta scenen, hon är även aktuell med ett nytt album.

– Det är väldigt roligt och det är det som jag sysslar med nu. Jag är verkligen mitt i processen. Det är så roligt, jag är supertaggad över det!, sa Charlotte till Hänt i början av maj och berättade vidare att den nya plattan ligger henne varmt om hjärtat:

– Det är inget poppigt album som man kanske tror eller förknippar med mig. Det här är symfoni, vrida tillbaka klockan till gamla favoriter och göra sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Det är någonting helt annorlunda.

Annons

Men det är inte det enda glädjande beskedet Charlotte kom med. Bara några dagar efteråt kunde hon bekräfta att hennes äldste son Angelo är delaktig på ett hörn. Mor och son har nämligen spelat in en duett som kommer att finnas med på det nya albumet.

Charlotte Perrellis oväntade ord om sonen Angelo

Att Angelo är gästartist på skivan var inte en självklarhet för Charlotte och det fanns en del orosmoment hos sångfågeln.

– Nog för att jag är mamma och superstolt över mina barn, men jag var ändå skeptisk. Hur mycket hade han pluggat låten? Hur låter våra röster ihop? Men Angelo är så begåvad. Han har en jäkligt skön, lite hes röst och en nästan nonchalant sångstil. Han har inte tagit en sånglektion i hela sitt liv, utan suttit vid pianot själv och så har jag lärt honom, sa Charlotte i en intervju med Femina.

Annons

Men Angelo verkar inte vilja gå i mammas fotspår och satsa på musiken.

– Nej, nej, och det gör det ännu coolare. Han har ingen ambition att stå i fokus och bli ett popsnöre. Jag frågade om han var sugen på att följa med till ”Lotta på Liseberg”? ”Driver du med mig? Över min döda kropp”, svarade han. Angelo är helt inne på business och kläcker nya idéer på företag han vill starta varje dag. Det här känns mer som en villkorslös kärleksförklaring till hans mamma, sa Charlotte till Femina.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Instagram

Annons