LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli bekräftar lyckan med sonen Angelo – avslöjandet om karriären

02 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Angelo Perrelli, Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har mycket på sitt bord, hon är i full gång med att spela in sitt nya album.
Nu kan hon även bekräfta att hon och sonen Angelo har spelat in en duett tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso brister ut i skratt när han visar Oskar Linnros hur Instagram fungerarBrand logo
Benjamin Ingrosso brister ut i skratt när han visar Oskar Linnros hur Instagram fungerar

Det händer mycket i sångerskan Charlotte Perrellis, 48, liv för tillfället. Hon och familjen kom nyligen hem från en lyxig semester på Maldiverna. Men ingen rast och ingen ro, så fort de kom hem igen var det raka vägen tillbaka till arbetet.

Charlotte Perrelli släpper nytt album

Den senaste tiden har Charlotte börjat gigga mer och mer. På sina sociala medier uppdaterar hon med jämna mellanrum från framträdanden hon gör runt om i landet. När Hänt träffar Charlotte och Anders Jensen, 46, på invigningen av Gröna Lund kan artisten dela med sig av ett stort glädjebesked – hon är nämligen mitt i processen med att släppa ny musik.

– Det är väldigt roligt och det är det som jag sysslar med nu. Jag är verkligen mitt i processen, på måndag ska jag in i studion igen och vi ska lägga symfonibakgrunder. Det är så roligt, jag är supertaggad över det!, säger Charlotte och fortsätter:

Annons

– Det är inget poppigt album som man kanske tror eller förknippar med mig. Det här är symfoni, vrida tillbaka klockan till gamla favoriter och göra sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Det är någonting helt annorlunda.

Charlotte Perrellis lycka med sonen Angelo

Men det är inte det enda glädjebeskedet artisten kommit med den senaste tiden. Bara några dagar efter besked om det nya albumet meddelar Charlotte att hon och hennes äldsta son Angelo Perrelli, 19, har spelat in en duett som kommer finnas med på den nya plattan.

I ett inlägg på Instagram berättar Charlotte om musiksläppet tillsammans med sonen.

"Vilken heldag!!! Dagen började med att lägga livstråkar i baggpipestudion och sedan vidare till nästa studio för att göra sångpålägg. Och gissa vem som gästar mig med en låt på plattan?! Angelo. Första gången han stod i studion var han 4 år, då tillsammans med mig och Malmö Symfoniorkester. När han var 9 gjorde han ytterliggare ett par låtar med mig och nu 10 år senare är det dags igen. En duett och han har även spelat in en egen låt. Wow!! Ja ni förstår ju….? Mammahjärtat smälter och det finns inga ord som kan beskriva. Så jag lämnar det till när ni får höra resultatet. I’m in Heaven."

Musiksläppet tillsammans med mamma Charlotte är inte det enda stora som händer i Angelos liv under den närmsta tiden. I januari fyllde han 19 år och snart är han på väg ut i vuxenlivet på allvar – i sommar tar han nämligen studenten.

– Min äldsta tar studenten, så vi håller på med förberedelser för fullt. Det är jättekul, säger Charlotte till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons