LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis oro för maken Anders Jensen: ”Otroligt påverkad”

09 jun, 2023 
Frida Eklöf
Charlotte Perrellis oro för maken Anders Jensen
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har många bollar i luften.
Men det finns en sak som Charlotte oroar sig över när det kommer till maken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte PerrelliBrand logo
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 46, har levt ihop i över tio år. Det var efter att Anders tog initiativet till att träffas via ett meddelande på Facebook som paret fann varandra.

Under dessa tio åren har Charlotte och Anders hunnit gifta sig och skaffa sönerna Adrian och Alvin. Från ett tidigare äktenskap har Charlotte även sönerna Angelo och Alessio.

Charlottes oro för maken Anders: ”Nästan gå in i väggen”

Charlotte och Anders har många bollar i luften och har båda två lysande karriärer.

Och de har fått lön för mödan då makarna idag äger flera villor som rör sig i miljonklassen. I dagsläget äger de tre stycken villor som ligger i Djursholm, Marbella och Åre.

Utöver sina villor, väljer paret också att resa runt en del i världen. Den senaste tiden har paret men även de andra i familjen hunnit att avverka Storbritannien, Danmark och Maldiverna.

Annons

Både Charlotte och Anders är vana vid ett högt arbetstempo och de ligger sällan på latsidan. De är även väldigt duktiga på att stötta varandra när det är tufft, men det finns något som Charlotte oroar sig extra mycket för när det kommer till maken.

– Anders är väldigt affärsmässig och intelligent på jobbet. När han har mycket att göra kan han bli otroligt påverkad och nästan gå in i väggen om det blir för mycket. Jag försöker avlasta honom och vara en mental stöttepelare, säger Charlotte i en intervju med Amelia och fortsätter:

– Jag kan styra mina tankar mer än Anders, som är mer känslomänniska och grubblare än vad jag är. Jag är mer som en kille och han mer som en tjej i det känslomässiga. Medan jag är rak, fokuserad och pragmatisk kan han vara känslig och grubbla.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Robert Eklund/TT

Annons