LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis otäcka sjukdomskamp: ”Kändes som jag var förlamad”

09 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har fullt upp med både jobb och familjeliv.
Nu berättar hon om en otäck skada som påverkade hela hennes vardag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli, 48, är en av Sveriges mest folkkära artister. Nu är hon dessutom aktuell med ett helt nytt album och kunde nyligen berätta för Hänt om vad man kunde förvänta sig.

– Det är inget poppigt album som man kanske tror eller förknippar med mig. Det här är symfoni, vrida tillbaka klockan till gamla favoriter och göra sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Det är någonting helt annorlunda, sa Charlotte då.

Förutom att vara i studion uppdaterar Charlotte flitigt sina följare om familjens härliga liv, som spenderas både i soliga Marbella, i huset uppe i Åre och självklart i villan hemma i Djursholm strax utanför Stockholm.

Charlotte Perrellis operation – ett snitt i ansiktet

Annons

”För ett år sedan fick jag en fläck. Eller en liten upphöjd blåsliknande grej vid näsan. Den började blöda och ville typ aldrig sluta. Varje morgon efter jag duschat började det blöda. Efter en lång tid gick jag till doktorn och tänkte att jag kan väl bränna bort det. Det gick inte.”, skriver hon på bloggen.

Charlotte berättar vidare:

”Gick till en ny doktor och hon vågade inte eftersom jag är offentlig o jobbar med mitt ansikte….”, skriver hon och fortsätter:

”I torsdags hade de skickat mig till en ny läkare som opererade bort den, ett snitt, stygn och nu skickas det på analys. Hoppas det inte är något knas..”

Allting verkar dock ha gått bra för Charlotte, men operationen i ansiktet gjorde att hon tvingades ha tejp över stygnen i en vecka.

Charlotte Perrellis otäcka axelskada: ”Kändes som jag var förlamad”

Charlotte är ett riktigt fan av att spela tennis och padel, men i vintras drabbades hon av en riktigt otäck skada till följd av sporterna. Hon råkade ut för något som kallas frozen shoulder, eller frusen axel, som innebär att axelleden drar ihop sig och blir stel.

Annons

I en intervju med Amelia har Charlotte berättat att det började med att hon fick en strålande värk från nacken ner i högerarmen. Smärtan var så intensiv att hon inte kunde sova på en vecka. Efter tio dagar gick det till slut över, men då kunde hon inte lyfta på armen.

– Det kändes som att jag var förlamad. Jag klarade inte att föra armen över huvudet och kunde inte tvätta håret. I fyra månader kunde jag inte göra någonting. I stället fick jag lyfta med vänsterarmen. Det var så konstigt, så konstigt, berättar Charlotte för tidningen och fortsätter:

– Det kan tyckas som en bagatell, men mentalt blev jag nedstämd av att inte kunna röra mig som jag är van vid. Varje vecka fick jag sitta och titta på barnen när de spelade, utan att få spela tennis och padel själv.

Charlotte förtydligar att hon var medveten om att hennes skada till slut skulle ge med sig och att det inte var något farligt, men trots det var hon ledsen och nedstämd.

FOTO: TV4

Annons