LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli har opererat sig – nu berättar hon varför

06 jun, 2023 
CHARLOTTE PERRELLI
För ett år sedan upptäckte Charlotte Perrelli en fläck vid näsan – som än idag inte velat ge med sig.
Nu har hon äntligen fått hjälp.
”Hoppas att det inte är något knas..”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

För ungefär ett år sedan upptäckte Charlotte Perrelli, 48, något otäckt, nämligen en knöl i bröstet.

”Vad händer när man får en knöl i bröstet? Man blir livrädd!!!! Har känt den ett par månader och nu gick jag till läkaren. Jo mycket riktigt. Det är en knöl och den sitter i bröstet. Sjukt stressande. Undersökning, Mammografi, ultraljud, biopsi. Jag slapp det sista för de såg på bilderna idag att det inte var en tumör. Det beskedet .. puh. Vilken lättnad.”, förklarade Charlotte på sin blogg.

Anders Jensens oro för Charlotte Perrelli

– Ja man var ju väldigt, väldigt rädd under en period och det påverkar ju naturligtvis. Men framför allt var det ju jobbigt för Charlotte och så var det ju några jobbiga dagar innan vi fick besked, eftersom de visste ju att det var en knöl, sa Anders då.

Annons

Sedan sju år tillbaka är Charlotte gift med Anders och tillsammans har de barnen Adrian, 10, och Alvin, 4. Charlotte har även sönerna Angelo, 19, och Alessio, 18, från ett tidigare äktenskap.

Charlotte uppdaterar flitigt sina följare om familjens härliga liv, som tillbringas till viss del i Marbella, viss del i Åre och självklart hemma i Djursholm strax utanför Stockholm.

Charlotte Perrelli om nya operationen – fått snitta i ansiktet

Hon är även aktiv på sin blogg och nu berättar hon om en operation som hon gjort. För ett år sedan upptäckte hon nämligen en fläck vid näsan som inte velat ge med sig.

”För ett år sedan fick jag en fläck. Eller en liten upphöjd blåsliknande grej vid näsan. Den började blöda och ville typ aldrig sluta. Varje morgon efter jag duschat började det blöda. Efter en lång tid gick jag till doktorn och tänkte att jag kan väl bränna bort det. Det gick inte.”, skriver hon på bloggen.

Charlotte berättar vidare:

”Gick till en ny doktor och hon vågade inte eftersom jag är offentlig o jobbar med mitt ansikte….”, skriver hon och fortsätter:

”I torsdags hade de skickat mig till en ny läkare som opererade bort den, ett snitt, stygn och nu skickas det på analys. Hoppas det inte är något knas..”

Nu ska hon ha tejp över stygnen i en vecka.

Hänt har sökt Charlotte Perrelli för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlotte Perrelli blogg

Annons