ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Charlotte Perrelli om oron efter knölen i bröstet – maken Anders ord

17 sep, 2022 
ANDERS JENSEN, CHARLOTTE PERRELLI
Tidigare i år kände Charlotte Perrelli av en knöl i bröstet – som lyckligtvis visade sig vara ofarlig.
Nu berättar hon och maken Anders Jensen om rädslan och ovissheten under den kritiska perioden.
– Man var ju väldigt, väldigt rädd, säger Anders till Hänt.
Annons
Charlotte Perrellis insikt om sönerna
Charlotte Perrellis insikt om sönerna

Det var tidigare i år som Charlotte Perrelli, 47, upptäckte något otäckt, nämligen en knöl i bröstet.

”Vad händer när man får en knöl i bröstet? Man blir livrädd!!!! Har känt den ett par månader och nu gick jag till läkaren. Jo mycket riktigt. Det är en knöl och den sitter i bröstet. Sjukt stressande. Undersökning, Mammografi, ultraljud, biopsi. Jag slapp det sista för de såg på bilderna idag att det inte var en tumör. Det beskedet .. puh. Vilken lättnad.”, förklarade Charlotte på sin blogg.

Sedan sju år tillbaka är Charlotte gift med Anders Jensen, 45, och tillsammans har de barnen Adrian, 9, och Alvin, 3. Charlotte har även sönerna Angelo, 18, och Alessio, 17, från ett tidigare äktenskap med Nicola Perrelli, 53.

Annons

Charlotte Perrellis lättnad efter beskedet om knölen

När Hänt träffar Charlotte och Anders på premiären av musikalen Bodyguard är de sprudlande glada och kvällen till ära tillbringar de utan alla barnen. Dessutom har knölen i bröstet visat sig vara ofarlig.

– Ja det var väldigt skönt för att, som det ser ut nu med många människor som drabbas av tråkigheter, så känner man ibland att det är en tidsfråga tills att man själv drabbas av någonting, säger Charlotte till Hänt och fortsätter:

– Så när man då får en sådan där upptäckt så hinner det fara ganska många tråkiga tankar i huvudet innan man får svar att det var ofarligt. Nej jag tycker att det var sjukt jobbigt faktiskt. Vi var rätt skakade och förstod att har vi otur så är det här illa, men eftersom det inte var det så blir man ju också ännu mer ödmjuk och tacksam inför livet.

Annons

Anders Jensens rädsla under jobbiga perioden

Även för maken Anders blev beskedet jobbigt och speciellt jobbigt är det med ovissheten.

– Ja man var ju väldigt, väldigt rädd under en period och det påverkar ju naturligtvis, säger han till Hänt och fortsätter:

– Men framför allt var det ju jobbigt för Charlotte så var det ju några jobbiga dagar innan vi fick besked, eftersom de visste ju att det var en knöl.

Charlotte poängterar att den här oroväckande känslan verkligen gett henne en ny syn på livet – där hon är mer tacksam och ödjmuk.

– Ja och det allra jobbigaste var ju att de befarade att den hade spridit sig fast att de inte visste vad det var, för de hittade en knöl i armhålan. Och då blev man ju såhär “åh herregud det är inte bara där, det finns på fler ställen, vad betyder det, det här är inte klokt, det får inte hända”. Så att det är också sådär att man får perspektiv på livet, man inser att man får vara här och nu och njuta så länge vi får vara med, säger Charlotte till Hänt.

FOTO: Jennifer Iverssen/Hänt

Annons