TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis oro efter knölen i bröstet – nu berättar hon

19 aug, 2022 
Charlotte Perrelli
Artisten Charlotte Perrelli upptäckte en knöl i sitt bröst och berättar nu för första gången om läkarbesöket och tiden efteråt.
”Vad händer när man får en knöl i bröstet? Man blir livrädd”, skriver hon på bloggen.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

När schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, inte står på scenen spenderar hon ofta tiden med sin familj. Sedan 2015 är Charlotte gift med maken Anders Jensen, 45, och tillsammans har de två barn – sönerna Adrian och Alvin. Sedan ett tidigare äktenskap har Charlotte även sönerna Angelo och Alessio.

Sommaren har familjen spenderat tillsammans i lyxvillan i Marbella, Spanien.

Charlotte Perrelli bryter tystnaden om knölen i bröstet

Vi får oftast se Charlotte med ett stort leende på läpparna när hon för framträdanden i offentligheten men nu talar hon för första gången ut om kampen som pågått bakom kulisserna. Det är i ett blogginlägg som artisten avslöjar skräcken då hon en dag uppräckte en knöl i sitt bröst.

Annons

”Vad händer när man får en knöl i bröstet? Man blir livrädd!!!! Har känt den ett par månader och nu gick jag till läkaren. Jo mycket riktigt. Det är en knöl och den sitter i bröstet. Sjukt stressande. Undersökning, Mammografi, ultraljud, biopsi. Jag slapp det sista för de såg på bilderna idag att det inte var en tumör. Det beskedet .. puh. Vilken lättnad.”, skriver Charlotte.

Artisten och maken i tårar efter läkarens besked: ”Livrädd”

Vidare påpekar hon vikten av att gå på sin mammografitid. Charlotte hade själv varit på undersökningen senast i maj och kunde därav känna ett slags lugn då hon snabbt förstod att knölen hon hittat förmodligen inte skulle ha funnits allt för länge.

”När man har nära vänner som inte klarat kampen, har vänner som just nu slåss. För sitt liv. Då vill man inte drabbas. Så otroligt läskigt och hela processen spelas upp som en film för dig om och om igen och jag har varit livrädd för att jag ska dö sedan jag fick knölen bekräftad av läkare”, skriver Charlotte och fortsätter:

”Även om jag vet att prognosen för bröstcancer är goda så vill man inte få det.Tack gode gud för att det inte var min tur. Att jag är frisk och får vara kvar ett tag till. När spänningen släppte efter att ha varit ganska rädd och sovit dåligt, när det faktiskt gick in att det var fettvävnad så brast det för mig. Och för Anders.”

Foto: TV4

Annons