Charlotte Perrellis oro för sonen Alvin – vädjar efter hjälp

Charlotte Perrelli

Den senaste tiden har Charlotte Perrelli och Anders Jensen haft det tufft med sonen Alvin. Nu vänder sig schlagerstjärnan till sina följare för att få hjälp.
”Som vi kämpade”, skriver hon.

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkkära artister och har genom åren levererat hits som Tusen och en natt och Hero. Idag lever hon ihop med sin make Anders Jensen i en villa i Djursholm och tillsammans har de sönerna Adrian Romeo Perrelli-Jensen och Alvin Loui Perrelli-Jensen.

Men Charlotte och Anders har haft det kämpigt med yngsta sonen på senaste. Nu vänder hon sig till följarna för att få hjälp.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Charlotte Perrellis oro för sonen Alvin

Charlotte och Anders har nämligen haft en utmaning när det kommer till att klippa sonens hår, och på Instagram skriver hon nu i hopp om att få lösning på problemet.

”Som vi kämpade! Alvin avskyr att klippas… Spelar ingen roll om det är maskin eller sax eller om det är en riktig frisör eller pappa eller mamma. Han har gastat även på BOND i stan. Vi får absolut inte röra hans hår. Vi mutar, vi tramsar, tittar på film, övertalar…. ALLT. Han bara skriker och gråter och får panik. Idag lyckades vi med HALVA huvudet…… maskin upp till öronen, resten är orört. Denna pojk! Vet inte om han såg bättre ut innan vi började. Ska försöka fortsätta inatt när han sover…… Han tycker ju det är jobbigt med håret i ögonen. Vi till och med mutade med en bil. Tänkte på de där bilarna barnen sitter i hos frisören? Det kanske funkar att klippa honom i den här bilen. Men när krokodiltårarna övergick i panik så gav vi upp. Han hade slängt hjulen i marken och ville tillslut lämna även den. Suck. Tips??!?!”, skriver hon.

Stefans glädjebesked – efter bakslaget

Följarnas stöd till schlagerstjärnan

Och i kommentarsfältet är det många som engagerar sig och berättar att de upplevt liknande problematik.

”Hör att det här är vanligt, särskilt hos pojkar. Jag har inga egna barn men en härlig hög gudbarn. De vill inte klippa naglarna och vissa tycker att de förlorar något när de varit på toaletten. Hört exempel där man klipper när barnet sover, sätter barnet upp sovande, handdukar i hela sängen och så klipp klipp. Lycka till”, skriver bland annat en person.

”Bra kämpat! Jag har klippt många barn på salongen, går tyvärr aldrig tvinga .... det blir ännu värre. Men små steg i taget... vänja sig en liten stund. Sen sluta, låta honom vara med när de andra klipper sig... sitta i en bil på en salong och titta på rolig film kan vara bättre än klippa ”hemma” .... lycka till! Lovar att det släpper en dag”, skriver en annan.

”Låt honom pyssla med något, vatten är alltid bra. Han leker vid diskbänken , sen gäller det att den som klipper är snabb och smidig. Har hänt att vi på vår salong har låtit ledsna barn stå i schamponeringen och leka med vatten, medans vi snabbt har klippt. Lycka till”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing i tårar efter frågan i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Därför dök inte Benjamin Ingrosso upp i Nyhetsmorgon – Maria Forsbloms ord

Senaste nytt