charlotte perrelli

Charlotte Perrellis besked om pappans sjukdom – talar ut

Charlotte Perrellis besked om pappans sjukdom – talar ut

Sångerskan Charlotte Perrelli har tidigare delat med sig av sin pappa, Berths hälsa.
På Instagram berättar hon nu att familjen har fått ett positivt besked.
"Saker kan förändras", skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"
0:20

Efter reklamen: Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

(0:20)

Slå på ljud

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och Anders Jensen, 45, är ett av Sveriges hetaste kändispar. De gifte sig år 2015 och sedan dess har mycket hänt. Bland annat har de sönerna Adrian, 9, och Alvin, 4, ihop. Charlotte har sedan ett tidigare äktenskap sönerna Angelo, 18, och Alessio, 17, och Anders har dottern Izabella, 14, från tidigare.

Charlotte Perrelli och maken har köpt ett nytt lyxhus i Spanien

Charlotte och maken Anders lever ett liv i lyx och flärd, på hemmaplan bor de i en 800 kvadratmeter stor villa på Djursholm. Nyligen meddelade paret även att de sålt sitt semesterhus i lyxorten Marbella i Spanien.

Det var häromåret som paret slog till och köpte semesterhuset för drygt 50 miljoner kronor – och det var inte en dålig affär. När paret sålde villan i slutet av förra åtet landade slutpriset på 6,4 miljoner euro, vilket motsvarar strax över 69 miljoner svenska kronor.

Strax efter försäljningen av huset kunde Anders avslöja för Hänt att paret redan slagit till på ett nytt boende i närområdet – och sanningen är den att de haft det nya huset i sina ägor i nästan ett år redan.

Vi köpte ett nytt hus redan i februari. Vi flyttar in i sommar och vi ser fram emot det. Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus.” skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

Charlotte Perrellis ord om pappans sjukdom

Men det är inte bara guld och gröna skogar för Charlotte och familjen. Nyligen publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon delade med sig av att hennes pappa Berth är sjuk, men att familjen precis fått positiva besked, något som Svensk Damtidning tidigare rapporterat om.

"En fin dag med familjen…. Saker kan förändras väldigt fort har vi fått erfara, dock ett något positivt besked idag mitt i allt. Hejja pappa!!! Va rädda om varandra, se till att finnas där och njut av livet", skriver hon på Instagram.

En följare frågar i kommentarsfältet om Charlottes pappa är sjuk varpå artisten svarar: "Ja tyvärr"

Vad det är för sjukdom Berth råkat ut för berättar hon dock inte.

Hänt har sökt Charlotte Perrelli för en kommentar.

FOTO: Henrik Montgomery/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN