Charlotte Perrellis och maken Anders beslut för barnen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen.
Charlotte Perrelli har tillsammans med maken Anders Jensen en stor familj.
Nu berättar hon om beslutet för familjen mitt i all oro.
Annons

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit gifta i snart fem år, och kärleken mellan makarna är stark. Charlotte och Anders har en stor familj. Tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin, Anders har sedan tidigare dottern Izabella och Charlotte har sönerna Angelo och Alessio från sitt förra förhållande.

Annons

På sin blogg har Charlotte skrivit om oron som nu råder för corona-viruset. Om skolorna skulle stänga funderade hon ett tag på att isolera sin stora familj i deras lyxvilla i Spanien.

”Har ändå tankar på att sätta mig i vår lilla bergsby i Spanien där man inte träffar några andra människor…. man kan köra bil dit och slippa flyga..”, skriver hon på sin blogg.

Annons

Beslutet för familjen

I helgen tog dock Spanien beslutet att sätta hela landet i karantän, samtidigt som Danmark stängde gränsen för inresande. För Expressen berättar artisten nu om hennes nu nedlagda plan att isolera sig i Spanien med familjen.

– Eftersom gränsen är stängd är det inte alls aktuellt. Det är så med sådana här situationer, att varannan timme kommer det nya uppdateringar, så man får hänga med hur läget ser ut. När jag skrev det visste vi inte om skolor skulle stänga. Spelar det någon roll om vi sitter här hemma med barnen och pluggar?  Eller om vi sitter i bergen i Spanien där vi inte har någon kontakt med folk, säger hon och fortsätter:

– Men det fanns inga beslut på det, och nu är det definitivt inte aktuellt utan vi kommer vara här och vänta.

Charlotte Perrelli berättar vidare för tidningen att hon annars är lugn gällande viruset och hon har inte börjat hamstra mat eller liknande som många andra gör.

Annons

– Jag ser ju när jag går och handlar att toalettpappret är slut, det finns nästan ingen köttfärs kvar. Men jag har inte börjat göra någon insats alls än, säger hon.

FOTO:TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…