Charlotte Perrellis nya bild med mamma Monika får följarna att reagera

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli postade nyligen en bild på sig och sin mamma Monika.
Nu visar det sig att följarna ha gjort en upptäckt i bilden som lett till en hel del kommentarer.
Annons

Efter en skilsmässa fann schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 45, kärleken på nytt  i Anders Jensen, 53. Paret träffades genom Facebook och det var Andes som tog det första steget och skrev till Charlotte. Och tur var väl det för turturduvorna är fortsatt tillsammans idag och år 2015 gifte de sig.

Annons

Anders och Charlotte lever tillsammans i en stor familj. Tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin. Charlotte har även barnen Alessio och Angelo sedan sitt tidigare äktenskap och Anders dottern Izabelle. Den stora familjen bor idag i Djursholm, utanför Stockholm.

Tunga tiden med familjen

Under sommaren har Charlotte inte bara spenderat tid med sin familj – hon har även spelat in årets säsong av Stjärnorna på slottet. Upplevelsen visade sig vara både rolig och tuff. Inspelningarna som pågick från tidig morgon till sen kväll gick nämligen ut över möjligheterna för henne att prata med familjen. Charlotte skrev i samband med detta att hon hade dåligt samvete över att hon inte haft tid till att ringa hem till sin familj.

Annons

Men inspelningsdagarna fick sig ett slut och till Charlottes stora glädje kunde hon återförenas med Anders och barnen.

Visar upp vardagslivet

Förutom att vara mamma och artist så driver Charlotte även en blogg där hon uppdaterar flitigt. Inte nog med detta så kan även följarna på Instagram nästan ta del av uppdateringar från artistens liv dagligen. Till skillnad från vissa andra kändisar så visar Charlotte upp mycket av sitt privatliv på sina sociala medier och följarna får en chans att se en annan sida av den Charlotte de vanligtvis ser på scenen.

Nyligen spenderade Charlotte en heldag tillsammans med sin mamma Monika Nilsson, vilket var något som hon skrev om i ett inlägg på sin blogg.

”Idag var mamma o jag inne stan och klippte o färgade oss! Alltså huuur skönt! Få bort gråa strån… man känner sig hel och Såå fräsch! Sedan blev det middag hemma”, skriver Charlotte i inlägget.

Annons

Följarnas upptäckt i bilden

Från samma tillfälle passade även Charlotte på att dela med sig av en bild till Instagram-följarna. Men vad fansen snabbt reagerade på var inte artistens nya frisyr – utan den enorma likheten mellan Charlotte och hennes mamma.

”Så lik du är din fina mamma”, skriver en följare.

”Man skulle tro ni är systrar”, skriver en annan.

”Helt galet va ni är lika”, skriver en tredje.

Annons

FOTO: Mattias Hansson/TT/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…