LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis lyxsemester – se saftiga prislappen här

07 feb, 2024 
Det är ingen hemlighet att Charlotte Perrelli har det bra ställt.
Nu visar hon upp lyxsemestern – och det är inte i det billigaste laget.
”Som vi njuter!”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli, 49, lever ett väldigt härligt liv. I höstas kunde hon meddela att de byter ut Sverige mot lite varmare breddgrader. Tillsammans med maken Anders Jensen, 47, och barnen flyttade de nämligen till Marbella.

”Ett beslut som vuxit fram sedan länge. Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien.”, skrev Charlotte på Instagram och fortsatte:

”De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar Spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk.”

Charlotte Perrellis lyxsemester med barnen

Men Marbella erbjuder inte bara sol, strand och palmer. Det ligger även nära Sierra Nevada och många som besöker Marbella brukar även ta en dag i skidbacken för att avsluta med en after-ski på stranden.

Annons

Charlotte Perrelli har nu tagit sitt pick och pack och begett sig upp till skidorten.bloggen berättar hon om beslutet:

”Vi är här med ett stort kompisgäng och det är fantastiskt. Barnen är i backarna själva med sina kompisar o de har Såå roligt. Det finns några riktigt fina röda o svarta backar då höjde ligger på 3500 m ö havet.”, skriver hon och fortsätter:

”Dessutom så härligt att kunna ligga i baddräkt och kunna sola och bada utomhus mitt i backen. Som vi njuter!”

De verkar dessutom ha haft tur med vädret

”Vilket väder… helt otroligt. Klarblå himmel och strålande sol i backen. Inte så mycket snö men det funkade ändå att åka skidor.”, skriver hon på bloggen.

Så mycket kostar Charlotte Perrellis semester

Av bilderna att döma verkar det som att Charlotte Perrelli och gänget har tagit in på hotellet El lodge. Ett väldigt fint och lyxigt hotell som ligger i perfekt anslutning till backarna och har massa fina terasser med pool och solstolar.

Om man är sugen på att ta en natt där så är det dock inte så billigt. Det kostar nämligen minst 24 000 kronor per natt för familjen att bo där.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons