Charlotte Perrellis lyxfest för sonen Alessio – bilderna visar

Charlotte Perrelli

När sonen Alessios skolbal blev inställd på grund av coronapandemin beslutade sig Charlotte Perrelli och Anders Jensen för att hålla avslutningen hemma hos de istället.
Nu visar schlagerstjärnan upp bilder från sonens lyxfest.

Charlotte Perrelli har varit i rampljuset i många år och är idag en av Sveriges största artister. Genom åren har hon bland annat vunnit Melodifestivalen hela två gånger med låtarna Hero och Take me to your heaven, varav den sistnämnda låten även tog hem vinsten i Eurovison. Men det är inte bara i karriären som sångerskan har nått stora framgångar. Även i privatlivet har hon gjort många vinster.

Tillsammans med sin man Anders Jensen och deras barn bor hon i en lyxig villa i Djursholm i Danderyd. Och som många andra föräldrar gör hon allt för sina barn. Nu berättar hon om henne och makens beslut efter sonen Alessio bakslag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Charlotte Perrelli om sonen Alessios bakslag

På grund av coronapandemin och alla restriktioner som råder blev det ingen bal för Charlottes son Angelo när han gick ut nian förra året. Och även fast Alessio och familjen hoppades på att saker och ting skulle hinna förändras tills i år fick de för ett tag sedan det tråkiga beskedet att det inte blir någon bal för honom heller.

Men det här året fick Charlotte och Anders en idé. På sin Instagram berättar schlagerstjärnan om beslutet efter sonens bakslag.

”Niornas bal blev inställd i år också. Förra året blev det ingen bal för Angelo i år blev det ingen för Alessio. Nu bestämde vi oss för att ha en liten avslutningsbal själva, bal för Alessios klass hemma i vår trädgård”, skriver hon.

Charlotte Perrellis lyxfest för sonen Alessio – bilderna visar

Mias starka ord till Peg efter turbulenta tiden

Sagt och gjort. Charlotte och Anders styrde ihop en avslutningsbal på deras trädgård, och av bilderna att döma höll paret inte igen. På bilderna syns stora partytält, massvis av ballonger och flertal goda bakelser, och på Instagram berättar hon om den lyckade kvällen.

”Inköpt tält och en massa ballonger. Grillade hamburgare och hembakade tårtor. En massa fina roliga tal…. Min anläggning kom till användning som jag själv inte får användning för så mycket nu i dessa tider. Högstadiet är slut. Ungdomarna fick en avslutningskväll att minnas, vilken sommarkväll som t o m slutade med dopp i poolen, och så fina härliga ungdomar! Glad att jag får vara en del av detta”, skriver hon.

Och det verkar inte bara vara Charlotte som tyckte det blev lyckat. På bloggen berättar hon även att hon fått många tack från både föräldrar och sonens klasskompisar.

”Det är ju lite arbete när man ska anordna en fest för en hel klass. Men herregud så värt det. Dessa fina ungdomar var såå tacksamma, har frågat om vi vill ha hjälp både innan och efteråt. Kommit m blommor och tack presenter. Hur generöst??”, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Därför dök inte Benjamin Ingrosso upp i Nyhetsmorgon – Maria Forsbloms ord

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing i tårar efter frågan i Nyhetsmorgon

SENASTE NYTT!