Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis ord efter förlossningen – visar upp sonen

03 nov, 2018 
Charlotte Perrellis första ord efter fjärde barnet
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har äntligen fått sin fjärde son. Nu visar makarna upp honom för första gången.
Annons

 Charlotte Perrelli, 43, och maken Anders Jensen har äntligen fått barn. Det bekräftade artistens manager Staffan Jordansson till Aftonbladet under gårdagskvällen.

– Det blev en pojke och allt gick bra, bekräftar Jordansson till tidningen.

Först nu får vi höra Charlotte Perrellis egna ord om mammalyckan, och inte bara det. Vi får också se den nyfödde lilla sonen för första gången. På Instagram har hon delat en bild av den lille iklädd prickig mössa och matchande body inlindad i en filt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han är här! kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner nu”, skriver hon i bildtexten till inlägget.

Även Charlotte Perrellis man Anders Jensen har delat bilder av den lille.

Välkommen till världen lilla vän. Så efterlängtad..”, skriver han i sin tur om sonens födsel.

Charlotte Perrelli är just nu aktuell i TV4:s Så mycket bättre och det var precis innan inspelningarna av programmet i somras som Charlotte avslöjade att hon väntade barn. Egentligen hade hon gärna hållit det hemligt längre än så, men i och med att en liten kula på magen syntes blev det svårt att dölja graviditeten.

Annons

Jag hade gärna hållit det hemligt till Duedate pgr av mitt trackrecord men det börjar bli otroligt svårt då jag har en rejäl kula på magen”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg när hon delade med dig av den glada nyheten.

Graviditeten har för Charlotte varit annat än enkel. För några veckor sedan fick hon det tunga beskedet att hon drabbats av den ovanliga komplikationen Vasa Previa. Vilket innebär att en blodåder från barnet för mynningen, vilket innebar en livsfara för både Charlotte och barnet.

– Jag har fått direktiv att jag måste befinna mig nära ett akutsjukhus. Skulle det börja blöda så är det jätteakut. Då handlar det om minuter innan barnet dör, så allvarligt är det. Det känns lite olustigt. Men så länge jag tar det lugnt så ska det inte hända något, sa hon då.

Men som tur är har allt gått bra! Sedan tidigare har de sonen Adrian, 5, tillsammans. Charlotte har även sönerna Angelo, 14, och Alessio, 12. Dessutom har Anders Jensen dottern Izabelle, 11, tillsammans med TV4-profilen Suzanne Sjögren.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons