LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli visar upp bröllopslyckan med Anders Jensen

10 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Det är ständigt något som händer i Charlotte Perrelli och Anders Jensens liv.
Nyligen avslöjade de sin flytt till Spanien och nu visar de upp bröllopslyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har ett nytt, flådigt hus i Spanien som de ofta besöker. Nyligen avslöjade makarna att familjen flyttar dit på heltid – ett beslut som vuxit fram över tid.

För Hänt kunde Anders Jensen berätta att han kommer fördela sin tid mellan Sverige och Spanien. Då hans dotter Izabella, som har har sedam en tidigare relation, kommer fortsätta bo i Sverige.

”Det känns roligt. Jag kommer att fördela min tid mellan Sverige och Spanien eftersom Izabella fortfarande går i skolan här. Jag och hennes mamma har dock ett väldigt bra samarbete så det kommer fungera utmärkt. Vi kommer att behålla villan eftersom vi bor där när vi hemma.”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Annons

Charlotte Perrellis bröllopslycka med Anders Jensen

Det händer ständigt något i Charlotte och Anders hektiska liv. Inte nog med den stora flytten till Spanien har de också öppnat en restaurang, Rummel, i Stockholm. Restaurangen gör de vid sidan av sina respektive arbeten och makarna valde att gå in i restaurangen för att göra något passionerat där hjärtat får styra.

Men när makarna inte jobbar så spenderar de sin lediga tid med familj och vänner. Nyligen publicerade både Charlotte och Anders bilder från ett alldeles speciellt tillfälle, deras vänner har nämligen gift sig och Charlotte fick den enorma äran att sjunga på det nygifta parets vigsel.

På Instagram story visar de upp den stora glädjen.

Annons

Anders Jensens lyxgåva till Charlotte

Det var inte länge sedan som Anders och Charlotte firade sin bröllopsdag. Tyvärr kunde Anders inte vara hemma och fira den stora årsdagen med hustrun, på grund av att jobb kom i vägen.

Annons

Frånvaron kompenserade han med en riktigt lyxig bröllopsgåva. Det var på Instagram som han visade upp en enorm påse från lyxmärket Chanel.

Påsen visade sig innehålla en exklusiv, väldigt speciell väska från modehuset.

Bilden som Charlotte lagt upp på väskan visar en Chanel flap bag white, men storleken på väskan är oklar. Enligt Chanels egna hemsida kan en sådan väska kosta mellan 60 000 till 150 000.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Gow/TT

Annons