Charlotte Perrellis ord om relationen med maken: “Viktigt”

Charlotte Perrelli avslöjar kärleksknepen som hon och maken Anders Jensen har för att hålla förhållandet vid liv.
Charlotte Perrelli berättar nu öppet om sina knep för att få förhållandet att fungera med sin Anders Jensen. ”Det är ett extremt hårt arbete att ha ett bra äktenskap”, säger hon i Framgångspodden.
Annons

Charlotte Perrelli, 44, har gjort storslagen karriär genom att bland annat vinna Melodifestivalen två gånger och Eurovision song contest en gång. Idag bor hon och maken Anders Jensen, 42, på Djursholm i Stockholm och paret välkomnade sin son Alvin Loui i höstas. Den lilla bebisen var högst efterlängtad då Charlotte Perrelli tidigare drabbats av flera missfall. Artisten har sedan tidigare barnen Angelo, 15, Alessio, 13 och Adrian, 5.

Nu berättar artisten om relationen med maken Anders Jensen. Hon avslöjar även några av deras kärleksknep.

Annons

– Man måste vara extrem lyhörd mot sin partner och man kan inte skjuta upp saker och ting. Man måste pausa och se varandra, säger hon i Framgångspodden.

Annons

Charlotte Perrelli: Barnfri tid är viktigt

Charlotte Perrelli berättar vidare i podcasten att tid ifrån barnen är viktigt för att få förhållandet att fungera.

– Nu när Anders fyllde år så lämnade vi faktiskt Alvin även fast han bara är fem månader. Vi lämnade honom till mamma och pappa och så åkte vi iväg en natt själva och bara hade det så skönt, säger Charlotte Perrelli i podden och fortsätter:

– Då fick vi vara vuxna och inte bara föräldrar, det tror jag är viktigt så att man kan komma hem med nya krafter och känna hur fantastiskt och mysigt föräldraskapet är sen igen. Får man aldrig pauser från det kanske man inte inser hur jäkla härligt det är.

Då artisten har flera barn sedan innan menar hon att det kan vara svårt att få tiden att räcka, men det är något hon ständigt jobbar med för sin och Anders relation.

– Tiden går ju åt till olika saker i barnens olika åldrar, så det är mycket som ska funka när man har många barn. Man behöver verkligen all tid man kan få med varandra, säger hon.

Annons

Därför brast förhållande med exmaken

När Charlotte får frågan hur hennes tidigare förhållande var, med Nicola Perrelli, 50, säger hon att det var saknaden av gemensam tid som gjorde att det brast.

– Jag trodde att man kunde leva lite separat. Jag jobbade mycket och jag hade alltid barnen, barnen var med mig dygnet runt. Nicola och jag gick inte framåt tillsammans utan sida vid sida istället för hand i hand. Det funkar inte i längden men jag trodde det då, säger Charlotte Perrelli.

Hon fortsätter:

– Nu har jag insett att man måste leva tillsammans om det ska gå på lång sikt. Man måste ge varandra tid även om man tänker ”vi tar det framöver istället”. Man måste pausa tiden och värdesätta den. Det är ett extremt hårt arbete att ha ett bra äktenskap, du måste investera extremt mycket i relationen, säger hon i podden.

Trots att Charlotte Perrelli inte mådde så bra under skilsmässan är hon glad över vad hon lärde sig.

Annons

– Jag är tacksam för att det blev så illa som det blev, för de har ju fört mig dit jag är idag. Nu vet jag hur saker och ting ska vara när det är riktigt bra, säger hon.

FOTO: TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…