ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli tvingas ställa in – berättar om ändrade planerna

18 dec, 2022 
André Färnsveden
Charlotte Perrelli.
Inför årets julfirande hade Charlotte Perrelli planerat en resa med familjen.
Men nu tvingas hon ställa in den och ändra sina planer.
Annons
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Charlotte Perrelli, 48, och Anders Jensen, 45, har flera bostäder i sin ägo, spridda lite över landet och kontinenten. Dels har de huset i Djursholm, fjällstugan i Åre och en lyxvilla i Marbella.

SOLD…. Vi har några månader kvar att tillbringa här men sedan lämnar vi över nycklarna till nästa ägare. Som vi har njutit av detta ställe. Hela familjen och släkten. Tack Oak Valley för allt…. Nu väntar nya äventyr. Efter bara tre visningar…. Fler än vi som föll pladask för detta ställe”, skrev hon på Instagram i samband med försäljningen.

Och det verkar som att Charlotte hade planerat för familjen att fira julen i just Spanien, men nu avslöjar schlagerdrottningen att de planerna behövde strykas.

Annons

Charlotte Perrelli son till sjukhus – artistens misstankar om sjukdomen

Nyligen delade Charlotte med sig om att sjukdom hade drabbat familjen. Hennes yngsta son, Alvin, hade till och med behövt åka in till akuten då han inte alls då han hade en pendlande 40 graders feber. Charlotte som oroade sig för sonen, hade misstankar om att det kunde handla om sjukdomen RS.

"Men igår var han orkeslös och det gick åt helt fel håll trots att vi dagen innan hade fått penicillin mot öroninflammation och kortison mot hans krupphosta. Jag tror det är RS”, skriver hon.

Vidare förklarar Charlotte att sonen Alessio drabbades av RS som liten och hon minns tillbaka till den hemska känslan på akuten.

"Igår när vi kom till Akuten var det 10 tim kö….. alla dessa sjuka små barn, med rädda ledsna mammor.. minns precis hur tufft det va och hur ensam och rädd jag kände mig inlagd med Alessio när han bara var 3 mån", skriver Charlotte.

Tvingas ställa in resan till Spanien

Planen var att familjen skulle åka till Spanien men nu berättar Charlotte på sin blogg att planerna behövde ställas in på grund av sonens sjukdom. Istället tar familjen en biltripp upp till fjällstugan i Åre för att förbereda lite inför julen.

En ny snabbvisit till Åre…. Vi brukar åka upp med lite juldekorationer, klappar och sedan sätta upp julstjärnor osv några v innan jul! Denna helgen när Alvin nu varit dålig skulle vi åkt till Spanien men ställde in och då blev det Åre..

Hänt har sökt Charlotte Perreli för en kommentar.

FOTO: Jessica Gow/TT

Annons