LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli får inte medverka i Nyhetsmorgon – ställer in

07 dec, 2023 
Charlotte Perrelli skulle ha gästat Nyhetsmorgon i veckan.
Men i sista stund tvingades hon ställa in sin medverkan i TV4-programmet – på grund av kanalens egna regler.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

December är ofta en hektisk månad för Charlotte Perrelli, 49. Hon ska inte bara förbereda inför julfirande med sin stora familj utan har också en hel del julshower att åka ut på.

Numera är Charlotte, maken Anders Jensen, 46, och deras barn bosatta i Marbella, i Spanien, på heltid så för att kunna utföra alla konserter och spelningar blir det många flygturer fram och tillbaka.

I veckan har artistern återigen varit på svensk mark – men allting har inte riktigt gått som planerat.

Tvingas ställa in Nyhetsmorgon på grund av TV4:s egna regler

Häromdagen var Charlotte Perrelli och maken Anders på inspelningen av Hellenius hörna. Avsnittet kommer att visas på TV4 på söndag. Under onsdagen skulle artisten ha medverkat i Nyhetsmorgon, men enligt TV4:s egna regler får man inte synas i två intervjuprogram på kanalen på en och samma vecka. På Instagram skriver Charlotte om händelsen.

Annons

”Kvällens inspelning av Helenius Hörna är inspelat och klart…..det var väldigt roligt och mycket skratt”, skriver hon och fortsätter:

”Skulle gjort Nyhetsmorgon imorgon bitti men Tv4 konkurrerar tydligen med sig själva då så efter att ha blivit påmind om klausulen i avtalet måste jag avboka min medverkan imorgon. Tyvärr”.

I kommentarsfältet är flera följare förvånade över dessa regler, men enligt Charlotte Perrelli är det alltså så det ligger till.

Anders Jensen om tiden ifrån Charlotte Perrelli och barnen

Och det är inte bara Charlotte som har fullt upp just nu. Även maken Anders, som alltså också kommer att synas i söndagens Hellenius hörna, har en hel del på sitt bord. På grund av sitt jobb måste han resa ofta och missar därmed värdefull tid med sin familj.

Under flytten till Marbella verkar det som att Charlotte har fått dra ett stort lass med pojkarna, vilket Anders Jensen är väldigt tacksam för.

”Det är såklart väldigt tråkigt att jag inte har kunnat vara med småkillarna mer nu när de börjat ny skola i ett nytt land men det kommer att bli bättre”, skriver han till Hänt och avslutar:

”Jag har tur som har en fru som Charlotte som tar ett så stort ansvar hemma och med killarnas skola och aktiviteter. Hon är fantastisk!”.

FOTO: TV4

Annons