LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensens sorg med barnen – därför saknas han helt: ”Väldigt tråkigt”

01 okt, 2023 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har tillsammans med barnen flyttat till Spanien.
Men Anders reser mycket med jobbet, och är därför ofta iväg.
För Hänt berättar han nu om hur det är att vara borta från familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli, 48, och kärleken Anders Jensen, 46, har hållit ihop i över tio år. Idag har makarna de två sönerna Adrian och Alvin ihop och är nyinflyttade i Marbella, Spanien.

Men Anders jobb kräver att han reser en hel del, vilket leder till att han inte kan vara hemma med familjen lika mycket som han önskar.

Anders Jensen om sitt hektiska schema: ”Rest nästan varje vecka”

På sin Instagram visar Anders upp sin senaste jobbresa, vilket var till Tyskland.

”På besök i vår tyska verksamhet. Så imponerad. Ordning och reda enda ut i fingerspetsarna. Ingen slump att vi vuxit med 40% här på 2 år. Ordning och reda och lönsamhet går nästan alltid hand i hand.”, skriver han till inlägget.

När Hänt når honom berättar han om det hektiska schemat.

”Det är naturligtvis alltid ett avkall på annat att resa mycket, men att prioritera sin tid tror jag att det flesta människor jobbar med.”, skriver han i ett meddelande och fortsätter:

Annons

”Att driva en 5 miljarders verksamhet i 10 länder kräver en hel del resande och många nätter borta från familjen. Det har dock blivit lite mer resande än jag tänkt den här hösten eftersom jag rest nästan varje vecka.”

Anders Jensen om att vara borta från familjen och barnen: ”Väldigt tråkigt”

Hur är det att vara borta från familjen med jämna mellanrum?

”Det är såklart väldigt tråkigt att jag inte har kunnat vara med småkillarna mer nu när de börjat ny skola i ett nytt land men det kommer att bli bättre.”, skriver han och fortsätter:

”Nu har jag några veckor där jag kommer att jobba i Spanien och jag ser emot att kunna lämna och hämta dem på skolan på dagarna och följa med dem på deras aktiviteter. Det ska bli väldigt härligt. Jag har tur som har en fru som Charlotte som tar ett så stort ansvar hemma och med killarnas skola och aktiviteter. Hon är fantastisk!”

FOTO: Jennifer Iversen

Annons