LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli ryter ifrån rejält: ”Skäms över att vara svensk”

22 aug, 2021 
Johanna Alm
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli är aktiv på sina sociala medier och på sin Instagram har hon drygt 180.000 personer som följer henne.
Vanligtvis delar hon med sig av sitt glamorösa liv i Marbella och konserter i Sverige, men nyligen röt hon ifrån ordentligt på sin Instagram story.
Annons
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom årenBrand logo
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom åren

Charlotte Perrelli, 46, är en av Sveriges största artister genom tiderna sedan hon vann Melodifestivalen 1999 med megahiten Tusen och en natt. Sedan dess har hon ställt upp i musiktävlingen fem gånger och tog hem tävlingen ännu en gång 2008 med låten Hero.

Schlagerstjärnans vädjan om hjälp till sina följare

Det är inte bara på scenen som schlagerstjärnan gör succé, på hennes sociala medier har hon över 180.000 personer som följer hennes dagliga uppdateringar om hennes vardag, resor och äventyr.

Tidigare har hon vädjat till sina följare om hjälp för hur man ska lyckas klippa sina barn hår. Något som Charlotte och Anders nämligen haft en utmaning med när det kommer till sonen Alvins hår:

”Som vi kämpade! Alvin avskyr att klippas… Spelar ingen roll om det är maskin eller sax eller om det är en riktig frisör eller pappa eller mamma. Han har gastat även på BOND i stan. Vi får absolut inte röra hans hår. Vi mutar, vi tramsar, tittar på film, övertalar…. ALLT. Han bara skriker och gråter och får panik. Idag lyckades vi med HALVA huvudet…… maskin upp till öronen, resten är orört. Denna pojk!

Annons

Schlagerstjärnan fick många svar från sina följare om olika tips på hur man kan göra:

”Låt honom pyssla med något, vatten är alltid bra. Han leker vid diskbänken , sen gäller det att den som klipper är snabb och smidig. Har hänt att vi på vår salong har låtit ledsna barn stå i schamponeringen och leka med vatten, medans vi snabbt har klippt. Lycka till”, skrev en person.

Charlotte Perrelli ryter ifrån rejält

Men Charlotte uppdaterar inte bara sina sociala medier om hennes egna vardag, nyligen använde artisten sina sociala medier för att få ut ett viktigt meddelande. Hon lade ut en Instagram story där hon ryter ifrån till den Justitiekansler som verkställde beslutet om att betala ut skadestånd till den förövare som våldtagit en kvinna i april 2017.

”Ibland skäms jag över att vara svensk! Vart är det sunda förnuftet och medmänskligheten? Hur kan man, som kvinna dessutom verkställa beslutet om utbetalning till en annan kvinnas förövare? Det är för mig oförsvarbart oavsett lön! Vart finns civilkuraget och ditt rättspatos justitiekansler Mari Heidenborg.”

Annons

Mannen som utfört den tortyrliknande våldtäkten dömdes till två års fängelse, vilket betyder att han skulle blivit villkorligt frigiven efter 16 månader, men mannen hade då suttit frihetsberövad i drygt två år och åtta månader – 14 månader längre än vad den nya domen föreskrev.

Det är för denna överskjutande strafftid som Justitiekanslern beviljar 840 000 kronor i skadestånd till mannen.

Från Charlotte Perrellis Instagram story
Från Charlotte Perrellis Instagram story nyligen.

FOTO: Charlotte Perrelli/Instagram

Annons