ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli om flytten – sonen Alvins sorg efter beslutet: ”Ledsen”

01 mar, 2023 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och familjen ska byta hus i Spanien.
Men det är inte alla som gillar den stora förändringen..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Charlotte Perrelli och hennes kärlek Anders Jensen gillar att åka till Spanien, där de haft hus i flera år. Men i september kunde Hänt avslöja att de valt att lägga ut lyxvillan till försäljning – med ett utgångspris på 6 750 000 euro, vilket motsvarar ungefär 72 miljoner svenska kronor.

Charlotte Perrelli totalrenoverar ny villa i Spanien

I november såldes huset. På Instagram berättade artisten att det inte krävdes mer än tre visningar:

“SOLD…. Vi har några månader kvar att tillbringa här men sedan lämnar vi över nycklarna till nästa ägare. Som vi har njutit av detta ställe. Hela familjen och släkten. Tack Oak Valley för allt…. Nu väntar nya äventyr. Efter bara tre visningar…. Fler än vi som föll pladask för detta ställe”, skrev hon då.

Annons

Paret köpte ett nytt hus som de sedan totalrenoverat, och de är ännu inte klara. I ett meddelande till Expressen har artisten kommenterat den nya bostaden:

”Vi hittade ett för över ett år sedan som vi har köpt. Vi håller på med en omfattande renovering och ser fram emot vårt drömhus när det är klart. Förhoppningsvis någon gång under sommaren”.

Charlotte Perrelli om sonens sorg

Men en förändring är inte alltid lätt. Nu skriver artisten på sin blogg att hennes son är ledsen över att de snart har varit i sitt gamla hus i Spanien för sista gångne.

”Idag satt jag i bilen på väg till Golfcampen med de små killarna då Adrian blev ledsen över att vi faktiskt snart måste packa ihop vår hus. Vi blir utan hus här nere några månader och hoppas på att vårt nya blir klart till midsommar.

Annons

Vi har så mycket fina minnen från dessa 4 år vi fått här. Alvin var blott ett halvår då vi flyttade in och nu börjar en ny tid i vårt liv.”

Hon fortsätter inlägget:

”Trots att vi inte flyttat in i det nya, trots att det inte är färdigbyggt så älskar vi alla det. Läget. Högt uppe på en topp med bergen runt omkring oss… med utsikt ända till Afrika. Magnifikt! Det känns faktiskt som julafton varje dag.. vi väljer handtag, golv, kök, gardiner..sängar. Allt!! Otroligt roligt! Barnen rum….. de blir helt helt ljuvliga.”

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons