Charlotte Perrelli visar upp maken Anders köp för 790 miljoner kronor

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli stöttar sin make Anders Jensen i vått och torrt.
Denna gång var inget undantag – efter köpet på 790 miljoner kronor.
Se här!
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 46, och Anders Jensen, 44, har varit gifta i flera år och har två gemensamma barn. Charlotte har även två barn sedan en tidigare relation, likaså Anders Jensen som har en dotter sedan tidigare äktenskap.

Makarnas bas är i flådiga Djursholm i Stockholm, men de har även hus i Åre och Marbella. Men nyligen nåddes vi dessutom av nyheten att Anders Jensen gjort ett förvärv på 790 miljoner kronor!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli

När Charlotte minst anade det så dök det upp ett meddelande på Facebook från Anders Jensen. Han hade sett hennes konsert och skrev att han tyckte hon var bra och att det vore trevligt att ses.

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, har Charlotte berättat i dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland.

Artisten avslöjade dessutom i SVT:s Stjärnorna på slottet att hon inte hade som några helst planer på att dejta.

– Jag var inte alls ”in the mood” för att träffa en ny människa. Jag befann mig i en period där jag hade bestämt mig för att inte leva med en man. Jag kände att jag levde ju med mina två pojkar och var både trygg och väldigt lycklig i det, sa hon i programmet.

De började sedan prata i telefon varje kväll och resten är historia!

Charlotte Perrelli visar upp Anders Jensens köp – 790 miljoner

Charlotte håller till i underhållningsbranschen och har stått på scen sedan barnsben. Anders Jensen däremot har en annan bakgrund. Tidigare var han VD på Ryds bilglas och numera är han VD på Cary Group.

Nyligen kunde vi ta del av nyheten att Cary Group köper det brittiska bolaget Charles Pugh Holdings för 790 miljoner kronor, något Dagens Industri var föst med att rapportera.

”Förvärvet av Charles Pugh Holdings är en mycket viktig del i vår strategi att stärka vår marknadsposition i Storbritannien och att genom synergier mellan Charles Pugh Holdings och vår befintliga verksamhet öka lönsamheten i den brittiska verksamheten”, säger Anders Jensen i ett pressmeddelande på hemsidan.

Charlotte Perrelli var även snabb med att uppmärksamma makens miljonaffär. På Instagram förklarade hon sin stolthet.

”Ett nytt förvärv i Storbritannien för Cary Group. Känns otroligt spännande och bra. Hatten av!! Och älskling, kom hem nu”, skriver Perrelli under bilden på Anders Jensen.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT / Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN