Charlotte Perrellis påkostade renovering av lyxvillan: ”Gör om allt”

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen äger flera hus tillsammans.
Nu berättar Charlotte om renoveringen av den exklusiva Djursholms-villan.
– Vi gör om allt, säger artisten.
Suzanne Sjögren om relationen till Charlotte Perrelli
1:02

Efter reklamen: Suzanne Sjögren om relationen till Charlotte Perrelli

(1:02)

Slå på ljud

Artisten Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen äger flera boenden tillsammans. Basen är i Stockholm, i Djursholm, sommarhuset ligger i semesterparadiset Marbella och de äger även ett hus i vinterparadiset Åre.

Tillsammans har de två barn, Alvin och Adrian. Anders har även dottern Izabella sedan tidigare och Charlotte sönerna Angelo och Alessio.

I en intervju med Amelia berättar Charlotte nu att de befinner sig mitt i en ny renovering av huset hemma i Stockholm.

Charlotte om renoveringen av lyxvillan: ”Vi gör om allt”

Just nu håller familjen Perrelli-Jensen alltså på att renovera hemma i Djursholm. Närmare bestämt på vinden, där de haft ett ”tillfälligt” dressingroom. Bland annat ska ett kontor göras iordning.

– Sovrum och badrum ska också byggas ihop till en master suite. Vi gör om allt. Tutti! Det är sågspån på golvet och vi ska fixa väggar, tak och golv, ny el, golvvärme och isolering, säger Charlotte till tidningen Amelia och fortsätter:

– Det är bara att hacka i sig att det är rörigt ett tag. När det är klart kommer det att bli sju gånger bättre än innan. Det är angenäma problem.

Charlotte får även frågan om det uppstår bråk eller irritation under renoveringen, något som inte existerar.

– Nej. När vi väl bestämt oss, då kompromissar jag inte och går omkring och surar. Snarare fokuserar jag på att jag är privilegierad som har möjlighet att göra det. Vi har tio gubbar som är här varje dag. Både jag och Anders är projektarbetare.

Charlotte Perrellis hyllning till Anders: ”Glad att jag har dig”

Charlotte och Anders har nyligen befunnit sig på en semester i den lyxiga villan i Marbella. Under resan råkade hon ut för en blodig olycka och Anders fanns där och stöttade.

”My Love!! Finns det något du inte kan?! Igår när jag halvt skar tummen av mig med en värdelös mandolin (som jag i och för sig hade tagit bort säkertsmojjängen på) så är du iskall och tycker tillbaka den lösa delen och tejpar ihop mig i väntan på sykunnig läkare”, skriver Charlotte Perrelli och fortsätter:

”Hade de inte kommit så hade du nog banne mig sytt oxå. Alltid lugn, alltid koll på läget. Fan vad jag är glad att jag har dig. Tack.”

FOTO: Linus Hallsenius/Kanal 5 // Dplay/Karl Melander

FRÅN FÖRSTASIDAN