Charlotte Perrelli hyllas av sina följare efter nya bikinibilden

Charlotte Perrelli i bikini

Charlotte Perrelli är i Spanien med familjen och semestrar.
Nu häpnar följarna över fyrabarnsmammans bikinibilder.
”Sanslöst Charlotte”, skriver en person.

Charlotte Perrelli, 46, och maken Anders Jensen, 44, har lämnat Sverige tillsammans med de fem barnen Angelo, 17, Alessio, 16, Adrian, 8, Alvin, 2, och Izabella, 13. Sedan några veckor befinner de sig på den spanska solkusten nära Marbella där de för cirka två år sedan slog till och köpte sitt drömboende, ett lyxhus på 800 kvadratmeter med allt man kan önska sig.

Familjen Perrelli-Jensens dagar i Spanien verkar fullproppade med nöje och härligheter. Charlotte är sedan en tid tillbaka en padelfantast och utövar sporten varje dag.

Charlotte Perrellis padelträning

– Jag spelar mycket padel och barnen tennis. Nu ska jag börja ta tennislektioner också. Inte så att jag tröttnat på padel, men jag är inte lika manisk som förut. Numera spelar jag inte fyra timmar om dagen, utan är lite coolare. Det är ganska skönt att inte känna tokstressen över att jag måste, måste, måste. I stället handlar det om glädje och att må bra, säger hon i en intervju med Expressen.

Charlotte har flertalet gånger tidigare hyllat sin kropp för vad den orkar med. Så sent som i maj visade hon upp bilder på sin kropps resa genom åren, och hur den förvandlats under årens gång. Artisten har varit imponerad över vad den klarar av och hur den anpassar sig efter förutsättningarna, bland annat fyra graviditeter.

Trots ett otroligt aktivt liv kryddat med mycket kärlek vill hon inte påstå att hon är i toppform.

Perrellis bikinibilder hyllas

– Nja, det är lite att ta i. Jag kan titta på bilder och i efterhand se herregud vilken bra form jag var i. Själv känner jag aldrig att jag är i toppform. Nej, jag är så kritisk mot mig själv. Jag kan titta mig i spegeln och känna vad skönt, nu kommer jag i mina kläder igen, säger hon i en intervju med Expressen.

Charlotte Perrellis följare verkar dock inte hålla med artisten, efter att hon publicerade bilder på sig själv i bikini från en båtutflykt med familjen häpnar följarna på Instagram.

”Wow du är så snygg så jag dör”, skriver vännen och artisten Gabriel Forss.

Programledaren och artisten Sarah Dawn Finer instämmer även hon o hyllningskören.

”Ändå orimligt snygg”, skriver hon till Charlotte.

”Va?!!! Hur?!! Magiskt snygg!! Sanslöst Charlotte!!!”, kommenterar en annan följare.

Och visst strålar det om artisten som onekligen verkar ha en fantastisk semester med sin älskade familj!

LÄS OCKSÅ: Elvabarnsmamma Madeleine Ilmruds ärliga svar på gravidfrågorna

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs erkännande om exhustrun Katrin Z: "Saknar henne"

FOTO: TT, Insta

SENASTE NYTT!