TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli hittade kärleken i Anders Jensen med hjälp av en sierska

28 okt, 2015 
AvElisabeth Andersson
Charlotte Perrelli hade ställt in sig på att vara singel efter skilsmässan. Men hon och nye maken Anders Jensen är helt rätt för varandra – det har hon till och med fått höra av en sierska.
Annons

Charlotte Perrelli, 41, fick ett tecken från andra sidan när hon fann kärleken i Anders Jensen, 38.

Sångerskan hade en tuff period bakom sig, med skilsmässa från Nicola Perrelli, och var egentligen inställd på att förbli singelmamma. Men julen 2011 upptäckte hon ett mejl från en viss Anders Jensen. Charlotte tvekade ett tag innan hon besvarade brevet, har hon tidigare berättat i intervjuer. I efterhand har det visat sig att hon fick lite tips från andra sidan.

“Det skulle vara mysigt att få fler barn med Anders”, säger Charlotte Perelli.

– En sierska sa att vi är kompatibla med varandra. Det stämmer. Vi står på likadana plattformar och kan hjälpa varandra om det blir tungt, berättar Charlotte för lokaltidningen Mitt i.

För visst blev det kärlek mellan dem! Mejlväxlandet blev till sms-konversationer, som blev till långa telefonsamtal.

Annons

Innan de ens hade träffats pratade Charlotte och Anders om att de ville ha fler barn och i juli 2013 föddes sonen Adrian. Innan dess gick paret igenom två missfall, och de drabbades av ytterligare ett när Adrian var tio månader. Det har gjort paret smärtsamt medvetna om vad som kan hända, men de skulle fortfarande välkomna ännu ett tillskott till familjen.

– Jag har ju tre barn. Men Anders har ju bara ett barn med mig och jag tror att han skulle tycka att det var väldigt mysigt att ha mer än ett barn gemensamt. Funkar det är det välkommet. Men jag tar det inte för givet i dag.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons