Charlotte Perrelli hittade kärleken i Anders Jensen med hjälp av en sierska

Charlotte Perrelli hittade kärleken i Anders Jensen med hjälp av en sierska

Charlotte Perrelli hade ställt in sig på att vara singel efter skilsmässan. Men hon och nye maken Anders Jensen är helt rätt för varandra – det har hon till och med fått höra av en sierska.

Charlotte Perrelli, 41, fick ett tecken från andra sidan när hon fann kärleken i Anders Jensen, 38.

Sångerskan hade en tuff period bakom sig, med skilsmässa från Nicola Perrelli, och var egentligen inställd på att förbli singelmamma. Men julen 2011 upptäckte hon ett mejl från en viss Anders Jensen. Charlotte tvekade ett tag innan hon besvarade brevet, har hon tidigare berättat i intervjuer. I efterhand har det visat sig att hon fick lite tips från andra sidan.

“Det skulle vara mysigt att få fler barn med Anders”, säger Charlotte Perelli.

– En sierska sa att vi är kompatibla med varandra. Det stämmer. Vi står på likadana plattformar och kan hjälpa varandra om det blir tungt, berättar Charlotte för lokaltidningen Mitt i.

För visst blev det kärlek mellan dem! Mejlväxlandet blev till sms-konversationer, som blev till långa telefonsamtal.

Innan de ens hade träffats pratade Charlotte och Anders om att de ville ha fler barn och i juli 2013 föddes sonen Adrian. Innan dess gick paret igenom två missfall, och de drabbades av ytterligare ett när Adrian var tio månader. Det har gjort paret smärtsamt medvetna om vad som kan hända, men de skulle fortfarande välkomna ännu ett tillskott till familjen.

– Jag har ju tre barn. Men Anders har ju bara ett barn med mig och jag tror att han skulle tycka att det var väldigt mysigt att ha mer än ett barn gemensamt. Funkar det är det välkommet. Men jag tar det inte för givet i dag.

Andra läser också:

Vännerna oroliga – Caitlyn Jenner förvandlas till Bruce när hon dricker

Samir Badran och Viktor Frisk: ”ADHD är en superkraft”

Brad Pitts ultimatum till Angelina Jolie: Rehab eller skilsmässa

FRÅN FÖRSTASIDAN