Brad Pitts ultimatum till Angelina Jolie: Rehab eller skilsmässa

Angelina Jolies sjunkande vikt är ett växande problem. Nu har Brad Pitt fått nog. Om stjärnan inte chekar in på rehab blir hon ensam.

Förra året gifte sig Angelina Jolie, 40, och Brad Pitt, 51, efter nio år tillsammans men bara några månader efter bröllopet hotas paret av skilsmässa. Enligt National Enquirer har Brad gett Angelina, som uppges väga 40 kilo till sina 169 centimeter, ett ultimatum.

Angelina Jolie blir allt smalare och sägs leva på cigaretter och vin. Foto: All Over

Angelina Jolie blir allt smalare och sägs leva på cigaretter och vin. Foto: All Over

– Han har sagt åt henne att om hon inte checkar in på rehab för sina ätstörningar så kommer han att lämna henne och ta med sig barnen.

Trots att skådespelerskan genomgick en dubbel mastektomi i början av förra året tycks hon inte veta vad vila betyder. Hon reser världen runt i sitt arbete för FN, letar platser för framtida inspelningar, skriver samt utvecklar manus, regisserar och agerar i filmer. Samtidigt äter hon knappt.

Foto: All Over

Brad Pitt vill inte att barnen ska behöva se hur Angelina Jolie missköter sin hälsa. Foto: All Over

– Angie röker i stort sett hela dagen, tar ett glas vin på kvällen, möjligen med några bitar kyckling till. Det är allt, säger en källa till National Enquirer.

Skilsmässohotet grundar sig i Brads och barnen Maddox, 14, Pax, 12, Zahara, 10, Shiloh, 9, samt sjuåriga tvillingarna Knox och Vivannes stora kärlek till henne.

– Han vill att Angie börjar ta hand om sig själv innan det är för sent. Brad har sagt till henne att han inte vill att deras barn utsätts för den här situationen längre och han kommer inte att stå bredvid och se på medan modern till hans barn tynar bort.

Andra läser också:

Angelina Jolie och Brad Pitt i storbråk – här är bilderna

Justin Bieber släpper ny låt tillsammans med exet Selena Gomez

Khloé Kardashian och Lamar Odom stoppar skilsmässan