TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Angelina Jolie och Brad Pitt i storbråk – här är bilderna

08 dec, 2014 
AvMagdalena Divina Khodr
Efter äktenskapet i somras. Nu knakar det i fogarna för "Hollywood"-paret.
Annons

När det nygifta paret Angelina Jolie, 39, och Brad Pitt, 50, gick ut och avslöjade i sensommaren att de skulle arbeta ihop i ytterligare ett filmprojekt tycke deras vänner att de var galna.

– Det är lurigt att regissera sig själv och Brad. Det är ett hårt, dramatiskt material och vi försöker balansera det. Men samtidigt som vi kämpar igenom det är vi tillsammans i skyttegravarna. Vi förväntar oss inte att det ska vara enkelt, sa Angelina i ett uttalande till DuJour Magazine i samband med att nyheten släpptes.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
End Sexual Violence in Conflict Conference - London
Brangelina på väg till ett välgörenhetsevent i London. Foto: All Over Press.

Nyligen fångades makarna på bild i Sydney, Australien, när filmen “Unbroken” hade premiär. Paret stod ute på hotellbalkongen och grälade vilt.

– Brad viftade vilt med armarna, man såg hur frustrerad han var. Det var tydligt att han var förtvivlad. De pratade i munnen på varandra och gestikulerade ilsket. De var upprörda men kom aldrig någonstans med diskussionen. Angie såg ut som att hon var på väg att bryta ihop i tårar, säger ett ögonvittne till tidningen In Touch.

Paret grälade vilt ute på hotellbalkongen.
Paret grälade vilt ute på hotellbalkongen. Foto: TT

Men klyftan mellan dem uppmärksammades redan på premiärvisningen.

– Det märktes att det var något fel. De höll distans till varandra, säger en källa, och tillägger att de dessutom lämnade premiären var för sig:

Brad i en privatjet och Angie i en annan.

“Hollywood”-paret som träffades på inspelningarna av “Mr. & Mrs. Smith” har varit tillsammans i tio år och har sex barn tillsammans.

Annons