Khloé Kardashian och Lamar Odom stoppar skilsmässan

Månader av rehab väntar Lamar Odom. Khloé har inte lämnat hans sida sedan kollapsen på bordellen – och nu verkar det som att de vill ge sitt äktenskap en chans till.

Efter kollapsen på en bordell i Nevada i förra veckan är basketspelaren Lamar Odom, 35, nu på bättringsvägen. Och Khloé Kardashian, 31,har inte lämnat hans sida en enda gång. Nu väntar månader av rehab.

De senaste veckan har varit oerhört tuff. Man kan aldrig förbereda sig på något sådant här“, skriver Khloe på sin hemsida, och tackar samtidigt sina nära och kära för allt stöd.

Khloé Kardashian har inte lämnat Lamar Odoms sida på sjukhuset. Foto: All Over Press

Paret gifte sig 2009, men 2013 ansökte Khloé om skilsmässa från Odom. I år blev äntligen alla papper påskrivna – men nu har de gemensamt bestämt sig för att stoppa skilsmässoprocessen. Nyheten har överraskat många och särskilt förvånad är basketspelaren James Harden, som Khloé dejtat den senaste tiden.

– James var ok med att ge Khloé tid för att hantera det här, men han trodde aldrig att hon skulle stoppa skilsmässan, säger en källa, enligt Hollywood Life.

Andra läser också:

Läkarna ger Lamar Odom 50/50-chans att överleva – familjen Kardashian vakar vid hans sida

Khloe Kardashians ex Lamar Odom hittad medvetslös på bordell – kämpar för sitt liv

Kourtney Kardashian festade hela natten – med Justin Bieber

SENASTE NYTT!