Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli avslöjar sanningen om "Så mycket bättre": Så övertalade TV4 mig

07 apr, 2018 
AvOla Brising
En av artisterna TV4 har fått med i årets ”Så mycket bättre” är Charlotte Perrelli. Hon har blivit tillfrågad tidigare, men här berättar hon varför hon slutligen tackade ja.
Annons

TV4 har redan presenterat fem av årets deltagare i ”Så mycket bättre”. Senast i raden efter Christer Sjögren, 67,  Stor, 30, Linnea Henriksson, 31, och Eric Gadd, 52, var Charlotte Perrelli, 43, som presenterades igår morse.

I sin egen blogg skriver Charlotte:

Jag har fått förfrågan några gånger tidigare. Första året för 9 år sedan, första året det skulle spelas in, då tackade jag Nej… ( smart drag va?) men man vet aldrig innan hur det ska bli. Det kommer alltid en massa nya produktioner och ibland är det svårt att veta om det är Flip el Flop. Jag var inte ensam om att tacka nej det året…. vi var många som blev tillfrågade men avböjde. Tankens var då att det skulle spelas in på Gran Canaria….. kuriosa vid detta laget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sångerskan har blivit tillfrågad fler gånger efter det. Hon förklarar att en av orsakerna till att det var först nu hon tackade ja var att hon inte riktigt fått ihop sin egen kalender med TV4:s tidigare:

Annons

… men NU föll alla bitar på plats och det känns väldigt roligt.

Hon berättar även i sin blogg att hon redan jobbat flera månader med att välja låtar och att hon snart ska in i studion och börja jobba med de låtar hon valt att göra covers på.

I en intervju med Aftonbladet berättar sångerskan att ytterligare en viktig orsak till att hon tackade ja till årets upplaga är att hon själv var en av de första tre artisterna TV4 säkrade.

– Det är jätteskoj verkligen. Vi är tre namn som varit färdiga från början och sedan har vi fått vara med i processen. Det har varit ganska skönt.

På Charlotte låter det som att hon även haft en del inflytande på produktionen:

– Hade de presenterat någon som jag inte hade tyckt varit kul så hade jag kunnat säga ”Nej men det här funkar inte”. Nu har det över huvud taget inte varit så. Det har inte varit några överraskningar och jag har inte ställt några krav.

Annons

Hur mycket sångerskan kommer att tjäna på att vara med i ”Så mycket bättre” är än så länge oklart, men med största sannolikhet kommer hon att göra sig en rejäl hacka. Sångerskan Miss Li, 35, som var med redan i tredje säsongen 2012, men inte på långa vägar var något av de största namnen det året, har tidigare berättat hur mycket hon tjänade på sin medverkan:

– 300 000 tror jag. Det finns säkert sådana som fick mer. För mig var det hur mycket som helst. Jag hade inte tjänat så mycket pengar då.

Dessutom brukar i regel de flesta av deltagarna enligt Dagens Industri dubbla sin omsättning året efter att det medverkat i programmet.

HETAST PÅ HÄNT TV JUST NU:

LÄS OCKSÅ:

Foto: IBL, Instagram

Annons