Artikeln innehåller reklamlänkar

Charlotte Perrelli avslöjar sanningen om "Så mycket bättre": Så övertalade TV4 mig

En av artisterna TV4 har fått med i årets ”Så mycket bättre” är Charlotte Perrelli. Hon har blivit tillfrågad tidigare, men här berättar hon varför hon slutligen tackade ja.

TV4 har redan presenterat fem av årets deltagare i ”Så mycket bättre”. Senast i raden efter Christer Sjögren, 67,  Stor, 30, Linnea Henriksson, 31, och Eric Gadd, 52, var Charlotte Perrelli, 43, som presenterades igår morse.

I sin egen blogg skriver Charlotte:

Jag har fått förfrågan några gånger tidigare. Första året för 9 år sedan, första året det skulle spelas in, då tackade jag Nej… ( smart drag va?) men man vet aldrig innan hur det ska bli. Det kommer alltid en massa nya produktioner och ibland är det svårt att veta om det är Flip el Flop. Jag var inte ensam om att tacka nej det året…. vi var många som blev tillfrågade men avböjde. Tankens var då att det skulle spelas in på Gran Canaria….. kuriosa vid detta laget.

Sångerskan har blivit tillfrågad fler gånger efter det. Hon förklarar att en av orsakerna till att det var först nu hon tackade ja var att hon inte riktigt fått ihop sin egen kalender med TV4:s tidigare:

… men NU föll alla bitar på plats och det känns väldigt roligt.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Hon berättar även i sin blogg att hon redan jobbat flera månader med att välja låtar och att hon snart ska in i studion och börja jobba med de låtar hon valt att göra covers på.

I en intervju med Aftonbladet berättar sångerskan att ytterligare en viktig orsak till att hon tackade ja till årets upplaga är att hon själv var en av de första tre artisterna TV4 säkrade.

– Det är jätteskoj verkligen. Vi är tre namn som varit färdiga från början och sedan har vi fått vara med i processen. Det har varit ganska skönt.

På Charlotte låter det som att hon även haft en del inflytande på produktionen:

– Hade de presenterat någon som jag inte hade tyckt varit kul så hade jag kunnat säga ”Nej men det här funkar inte”. Nu har det över huvud taget inte varit så. Det har inte varit några överraskningar och jag har inte ställt några krav.

Hur mycket sångerskan kommer att tjäna på att vara med i ”Så mycket bättre” är än så länge oklart, men med största sannolikhet kommer hon att göra sig en rejäl hacka. Sångerskan Miss Li, 35, som var med redan i tredje säsongen 2012, men inte på långa vägar var något av de största namnen det året, har tidigare berättat hur mycket hon tjänade på sin medverkan:

– 300 000 tror jag. Det finns säkert sådana som fick mer. För mig var det hur mycket som helst. Jag hade inte tjänat så mycket pengar då.

Dessutom brukar i regel de flesta av deltagarna enligt Dagens Industri dubbla sin omsättning året efter att det medverkat i programmet.

Charlotte Perelli med maken Anders Jensen.

Charlotte har barnen Angelo och Alessio med exmaken Nicola Perrelli och Adrian med nuvarande maken Anders Jensen.

Med dåvarande maken Nicola Perrelli 2008.

Hon vann "Eurovision song contest" 1999 med låten "Take me to your heaven".

2008 tävlade hon i musiktävlingen igen med låten "Hero". Denna gång slutade hon på 18:e-plats.

Charlotte Perelli i mellanakten i "Melodifestivalen" 2016.

Charlotte Perelli under Elle-galan 2016.

HETAST PÅ HÄNT TV JUST NU:

Zara Larsson har en hemlig syster? – Avslöjar sanningen i Q&A!

LIAM om sexryktena i Melodifestivalen

LÄS OCKSÅ:

Artisternas hårda lyxkrav till TV4 inför Så mycket bättre: ”Jävligt dyrt”

Loreens avklädda bilder får följarna att häpna: ”Wow!”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!