LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli ångrar husförsäljningen: ”Kanske är dags”

15 aug, 2023 
Johanna Talamo
Charlotte PerrelliS
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har äntligen flyttat in i den nya lyxvillan i Marbella, vars flytt dröjt på grund av renoveringar.
Nu avslöjar schlagerdrottningen att hon har ånger efter en försäljning och därmed går i nya husdrömmar.
”Kanske är dags...”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Charlotte Perrelli och hennes make Anders Jensen sålde sin lyxvilla i Marbella, Spanien, förra året. Tanken var att de ville köpa ett större hus, för att få plats i samband med att familjen växer. Anders Jensen skrev då, i ett meddelande till Hänt, att paret vid tillfället redan köpt ett nytt hus.

Vi köpte ett nytt hus redan i februari. Vi flyttar in i sommar och vi ser fram emot det. Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus.” skrev han i ett meddelande till Hänt.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens nya lyxvilla på Marbella

Det nya huset på Marbella krävde dock renoveringar innan paret kunde flytta in. Förhoppningen var en flytt till midsommar men renoveringen drog tråkigt nog ut på tiden.

”Vi håller på med en omfattande renovering och ser fram emot vårt drömhus när det är klart. Förhoppningsvis någon gång under sommaren”, skrev Charlotte då till Hänt.

I slutet av juli var dock makarnas efterlängtade lyxvilla äntligen färdigrenoverad och Charlotte Perrelli delade nyheten om flytten på sin blogg.

Annons

”Dags för oss att äntligen flytta in i vårt nya hus. Efter månaders bygg! Det känns overkligt men såå bra. Det har varit upp mot 100 man om dagen som jobbat och Antima som byggt åt oss har uppfyllt våra drömmar till punkt och pricka. Trodde inte det var möjligt men jo, verkligen.”, skrev hon då och fortsatte:

”Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten... och det känns vill jag lova. Utsikten dag som natt är magnifik men framför allt älskar jag att bo i bergen! Nu ska vi packa upp en massa och boa in oss...”

Charlotte Perrellis nya husdrömmar

Charlotte Perrelli uppdaterar sin blogg kontinuerligt, där kan man följa henne och familjen i vardagslivet. För tillfället så är familjen på semester i Småland, där Charlotte är uppvuxen.

Annons

I Småland har Charlotte Perrelli och familjen hunnit med en årlig släktträff, besökt Astrid Lindgrens värld samt njutit av tillvaron. På bloggen uttrycker hon ånger över försäljningen av sitt barndomshem, hon delar även tankar om att möjligen köpa tillbaka huset och marken.

”Vi började med att bo i Lilla staden i En söt liten villa. Kändes som när jag var liten och vi bodde i det lilla huset på Grävlinge Tånga. Har många gånger ångrat att vi sålde det lilla söta huset och framförallt marken till det. All skog som vi sålde till Stiftelsen Kyrkan….. kanske är dags att köpa tillbaka det?”, skriver hon på sin blogg.

Det verkar dessutom som att Charlotte Perrelli och maken Anders redan påbörjat planer om ett nytt husbygge i Småland.

På Instagram delar hon nämligen en bild där hon efterfrågar förslag gällande leverantörer samt vad för typ av hus som passar bäst in i den Småländska idyllen.

”Älskar denna platsen. Såå rofyllt!! Småland. Skogen och stenmurarna. Om vi ska bygga hus? Vilket rekommenderar ni oss att bygga? Vilken leverantör passar bäst i Småländska myllan”, skriver Charlotte och fortsätter.

”Har haft gården i släkten sedan 1600-talet och det känns som ett stort ansvar. Hur tar vi det vidare på bästa sätt. Vi har inlett lite planer… men vill gärna ha era tips?”

FOTO: Instagram/WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Annons