Charlie Söderberg och Mathias Andersson försvann efter Lyxfällan – det gör de idag

Charlie Söderberg & Mathias Andersson Lyxfällan

Elva år har gått sedan den berömda Lyxfällan-duon Charlie Söderberg lämnade programmet.
Det här gör de idag.
503 Service Unavailable

Lyxfällan är succéprogrammet på TV3 där ekonomiexperter hjälper privatpersoner att få ordning på sin ekonomi. Idag är det Magnus Hedberg och Magdalena Kowalcyk som leder programmet, men så har inte alltid varit fallet. Mellan år 2006-2010 var det nämligen Mathias Andersson och Charlie Söderberg som syntes i rutan.

Det här gör de idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför försvann Charlie Söderberg och Mathias Andersson från Lyxfällan

Det var i april 2010 som superduon meddelade att de hoppar av programmet. Något som TV3:s presschef Max Lagerbäck då bekräftade för Aftonbladet.

– Det stämmer. Charlie och Mathias kommer inte att vara med i nästa säsong, sa han då.

Programledarduons kontrakt hade gått ut och Charlie och Mathias bestämde sig helt enkelt för att inte förlänga det.

– De har tagit programmet väldigt, väldigt långt. De har slagit tittarrekord och vunnit två Kristaller. Jag kan förstå att de kan känna för att hitta på något annat, förklarade Max.

Även Charlie kommenterade beslutet och förklarade att det helt enkelt var dags för ett nytt kapitel i livet. Han skulle då fokusera på sitt nystartade bolag och familjen framöver.

– Det har varit fantastiskt kul. Jag är mycket stolt över att ha fått vara Lyxfällan-Charlie. Men var sak har sin tid och det hjälper vare sig oss, TV3 eller Sveriges ekonomi att vi mosar in oss och blir Lyxfällan-gubbarna, sa han då.

SVAREN Så långa är alla i Idoljuryn

Det gör den tidigare Lyxfällan-duon idag

Det har nu gått elva år sedan den tidigare Lyxfällan-duon lämnade programmet, men vad gör de idag? Hänt har svaret.

Trots att Charlie och Mathias inte längre är en del av Lyxfällan har de inte slutat att jobba tillsammans. Den berömda duon jobbar nämligen med varandra än idag och har både gjort ett och annat projekt tillsammans.

Tillsammans har de bland annat skrivit boken Kulor, cash & kosing – konsten att få ut mer av sina pengar och har idag också podcasten Ekonomi PÅ RIKTIGT tillsammans.

”Charlie och Mathias är tillbaka sugna på att prata rakt, öppet och ärligt om livet, ekonomin och vardagspusslet. Med en varm och avslappad ton, där samtalet snarare än expertsvaren står i centrum, blandar de udda gäster och stora ämnen inom vardagsekonomi på ett intressant, roligt och begripligt sätt”, skriver de om podden.

LÄS OCKSÅ: Janne Schaffer om familjesorgen: ”Jag känner skuld och skam”

LÄS OCKSÅ: Peter Wahlgren säljer lyxvillan i Dalarna – se alla bilder här

SENASTE NYTT!