Cecilias kamp bakom kulisserna i Let’s dance – danspartnern Hugos stöd

CECILIA VON DER ESCH, HUGO GUSTAFSSON
Exklusivt

Cecilia von der Esch och Hugo Gustafsson blev det tredje dansparet som tvingades lämna Let's dance 2022. Nu berättar Cecilia för Hänt att det faktiskt inte varit helt lätt för henne på hemmaplan under den här tiden.
0:20

Efter reklamen: Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

(0:20)

Under Let's dance fjärde fredagsfinal stod Disney-tema på schemat. Dansparen fick i uppgift att tolka en Disney-film i sina danser och det blev minst sagt magiskt.

Markus Granseth och Cecilia von der Esch blev de kändisarna som fick minst röster och tvingades därför att mötas i en duell.

Efter en riktigt spännande dans-duell stod det till sist klart att Cecilia och dansaren Hugo Gustafsson blev dem som behövde lämna tävlingen.

– Det känns tråkigt att vi inte får dansa vidare men jag är glad för den här resan och att jag vågade, säger Cecilia till Hänt efter sändningen och Hugo håller med. Hugo berömmer också sin danspartner för hennes hårda slit.

– Vi är glada ändå, tillägger Cecilia.

Avslöjar
TV4:s okända förbud mot deltagarna som har barn

Hugo Gustafssons ödesbesked om framtiden i Let's dance

Nu är det alltså slut för den här säsongen för Cecilias och Hugos del. Även om Hugo fortsättningsvis kommer figurera en del i programmet framöver, då alla proffsdansare är med i varje öppningsnummer och så vidare.

Men då är frågan som många ställer sig: kommer Hugo ställa upp i Let's dance nästa år igen? Nu berättar han för Hänt och det är minst sagt ett kryptiskt besked.

– Jag vet inte det faktiskt, det får man se, säger han till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Cecilia von der Esch okända kamp bakom kulisserna

Efter programmet berättade Cecilia också för Hänt om hennes okända kamp – som tittarna inte vet om. Hon har nämligen haft en stark hemlängtan till sina små barn under programmets gång.

– Du har varit så jävla grym just på grund av barnen också. Du har ju en 1-åring och en 3-åring hemma, påpekar Hugo som fått uppleva kampen på nära håll.

Cecilia berättar för Hänt att det definitivt varit ett pussel, men tack vare Hugo och hans förståelse har de fått ihop det ändå trots allt.

– Det har varit en utmaning sådär, det är ett familjepussel. Men Hugo har varit väldigt förstående och peppande och stöttande. Nej men jag är så stolt över det här, jag är glad ändå.

FOTO: Paul Wennerholm/TT, Karin Törnblom/TT

HUGO GUSTAFSSON, CECILIA VON DER ESCH
Karin Törnblom/TT

Let's dance-juryn – därför är det bättre att vara tre

Se klippet här!

Denna fråga får Let’s dance-profilerna inte svara påSENASTE NYTT!