Denna fråga får Let’s dance-profilerna inte svara på – deltagaren avslöjar

Årets upplaga av Let's dance är i full gång.
Relationsrykten är något som blossar upp mellan deltagarna varje år.
Nu avslöjar en deltagare att de blivit ombedda att inte svara på den typen av frågor.
0:24

Efter reklamen: Markus Granseths stora glädje över att vara med i Let's dance: "Äntligen"

(0:24)

Imorgon är det lördag igen – och det innebär en kväll i dansens töcken. Det är dags för dansarna i Let's dance att knyta på sig dansskorna och beträda dansgolvet framför den eminenta juryn som består av Dermot Clemenger, 48, Ann Wilson, 53 och Tony Irving, 55.

Det är säsongens fjärde avsnitt och hittills har Mia Parnevik och Henrik Fexeus tvingats lämna efter att ha blivit utröstade.

I morgondagens episod tar vi oss till Disneyland där deltagarna ska tolka temat Disney. Cecilia von der Esch och hennes danspartner Hugo tolkar den lilla sjöjungfrun, Eric Saade och Katja tolkar Encanto och Filip Dikmen och Linn Lejonkungen. Minst sagt en kväll man inte vill missa!

Markus Granseths stora glädje över att vara med i Let's dance: "Äntligen"

Se klippet här!

Blivit kallat ”Skilsmässoprogrammet”

Något som varje säsong av Let's dance blir en het snackis är relationerna mellan deltagarna. I anslutning av programmet har det uppkommit otrohetsskandaler, bråk och äktenskapskriser.

Vi har ju också några exempel på där deltagarna faktiskt funnit kärleken i varandra. Ett exempel på det är bland annat Sigrid Bernson, 33, och sångaren Robin Bengtsson, 31, som fann varandra under en Let's dance-säsong och fortfarande håller ihop.

Pernillas markering mot Benjamins nya flamma

Ombedda att undvika relationsfrågor

När Filip Dikmen gästade Intimt med Björken ställde som väntat Martin Björk, 50, några intima frågor om paren i årets säsong – som Filip valde att avböja.

Martin konstaterar att det är många som blir tillsammans under inspelningen av dansprogrammet och tittar på Filip och söker ett svar på påståendet.

– Jag har blivit beordrad att inte svara på parrelaterade frågor så vi undviker den, svarar Filip då.

– Folk skapar mycket rykten, och min danspartner hade många rykten förra året som hon inte var bekväm med alls. Så med respekt för henne, för jag bryr mig inte alls, så vill jag inte gå in på det, fortsätter han när Martin Björk ser frågande ut.

Det Filip syftar på är att det pratades mycket om proffsdansaren Linn Hegdal och Filip Lamprecht när de två dansade tillsammans i förra årets säsong. Något som inte var befogat, då Linn vid tidpunkten och fortfarande är tillsammans med en annan Let's dance-dansare, Jacob Persson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!