Cecilia Forss om familjelyckan efter dotterns födsel

Cecilia Forss
Cecilia Forss och pojkvännen Fredrik von der Esch blev föräldrar till dottern Fredrika förra året.
Nu berättar skådespelerskan om familjelyckan.
Annons

Skådespelerskan Cecilia ”Cissi” Forss, 34, är kanske mest känd för rollen som Cindy i ICA-reklamerna. Sedan genombrottet har hon medverkat i flera stora filmer och serier, bland annat I rymden finns inga känslor samt Black widows.

Annons

När det kommer till privatlivet är Cissi tillsammans med Fredrik von der Esch, 40, som är gudson till drottning Silvia. I februari 2019 blev paret föräldrar för första gången och när Cissi Forss besökte Tilde de Paula Ebys intervjuprogram Efter fem i höstas berättade hon om den första tiden med dottern Fredrika.

– Nu är min dotter sju månader, så nu börjar den andra halvan på året då hon sover lite mindre och det är lite tänder och sådana saker. Så det är spännande, men kul, sa hon då.

Annons

Cecilia Forss om mammalivet

Livet som mamma verkar passa Cecilia väldigt bra och i Efter fem berättade skådespelerskan att hon länge drömt om att ha egna barn. Hon ville dock vänta tills hon träffade den rätta personen att bilda familj med.

– Det har alltid varit en längtan i mig sedan jag var liten, att få barn. Det har känts som att det är ju meningen med livet, vilket det visat sig att det också var, sa hon i programmet.

Cissi Forss beskriver Fredrika som en väldigt harmonisk och glad bebis.

– Det har varit fantastiskt. Vår dotter är världens största sol och hon är så enkel och social.

Hyllningen till dottern Fredrika

Snart fyller Fredrik von der Esch och Cissi Forss dotter ett år. Inför detta har skådespelerskan lagt upp ett inlägg på Instagram där hon berättar hur Fredrika har förändrat hennes liv.

Annons

”Om en månad fyller hon ett, men på denna sömniga bild var hon bara en vecka. Om jag trodde jag var trött då så är det ingenting av vad jag är nu. Om jag trodde jag var lycklig då så är det ingenting av vad jag är nu!”

Det råder ingen tvekan om att Cissi är väldigt nöjd med vad 2019 hade att erbjuda och nu vill hon tacka sina nära och kära för det händelserika året.

”Tack för det mest intensiva, blurrigaste men ändå det mest närvarande i nuet året hittills, fyllt av mening!”

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…