Cecilia Ehrling har gift sig: "Jag älskar dig!"

Cecilia Ehrling och kärleken Fredrik Danermark har gift sig! Nu väntas bröllopsresa till Maldiverna.

För lite mer än ett år sedan blev Let’s Dance-profilen Cecilia Ehrling, 32, ihoptussad med Fredrik Danermark, 39, via gemensamma vänner och föll pladask. De flyttade ihop redan tre veckor efter din första date:

– Han är snäll och vi har så roligt ihop. Vi är väldigt lika. När man minst anar det slår kärleken till. Jag är jättekär, sa Cecilia till Hänt strax efter de blivit ett par.

LÄS MER: Cecilia Ehrling föll efter en enda blind date: ”Jag är jättekär”

I lördags var det dags att bli man och hustru och på Instagram publicerade Cecilia en bild efter vigseln med texten “Jag älskar dig!” följt med hashtagarna #nygifta och #cissiochfreddan.

I våras delade de med sig av sina bröllopsplaner och berättade att vigseln var planerad till Stockholm dagarna före jul, men att själva ceremonin skulle sparas tills de var på plats på Maldiverna.

– Vi kommer att gifta oss på Maldiverna och vi ska ha med oss den närmaste familjen. Föräldrar och syskon med deras respektive, avslöjade Cecilia för Hänt.

Och visst verkar de följa sina planer då de till Nöjesbladet skriver att de ska vidare på drömresan:

– Så fort vi hämtat oss efter den här kvällen och natten väntar en härlig resa till Maldiverna, skriver Cecilia.

På sin blogg skriver hon om att de efter bröllopet även ska flytta och bygga familj:

– Efter resan går sedan flyttlasset till vår nya bostad ute i Gåshaga på Lidingö. Området är lugnt och fint med nära till natur och vatten. Perfekt område för att bygga familj.

LÄS MER: Cecilia Ehrling om vigseln: ”Det blir ett barfotabröllop på Maldiverna”

Foto: Stella, Instagram

SENASTE NYTT!