TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Cecilia Ehrling om vigseln: "Det blir ett barfotabröllop på Maldiverna"

25 mar, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Cecilia Ehrling och kärleken Fredrik Danermark har bestämt sig. De ska bli hustru och make på en paradisstrand med närmaste familjen som vittnen. Hänt har alla detaljer.
Annons

Det är visserligen ett par månader kvar till dansvirtuosen Cecilia Ehrling, 31, och sambon Fredrik Danermark, 38, knyter hymens band. Vigseln kommer nämligen inte ske förrän i december 2016, ett år efter att paret förlovade sig. Bröllopsplaneringen är dock i full blom. Och de spar inte på romantiken, kan Hänt avslöja.

Cecilia Ehrling och Fredrik Danermark är så kära!
Cecilia Ehrling och Fredrik Danermark är så kära!

När Hänt träffar “Let’s Dance”-profilen och fästmannen på kändispremiären av “Mitt stora feta grekiska bröllop 2” på Grand är de fnittrigt uppspelta.

– Vi planerar, fast just nu känns det så långt fram. Vi kommer att gifta oss på Maldiverna och vi ska ha med oss den närmaste familjen. Föräldrar och syskon med deras respektive, avslöjar Cecilia Ehrling för Hänt.

Annons

Vigseln är planerad till Stockholm dagarna före jul, men själva ceremonin sparar paret tills de är på plats på de paradisiska öarna i Indiska Oceanen. Sedan stannar de i tio dagar med sina nära och kära.

Paradiset!
Maldiverna en helt vanlig dag.

– Det ska bli så mysigt. De som vill fira oss i Sverige får vänta till nästa år. Den festen tar vi då, tillägger Cecilia Ehrling.

Och brudklänningen? Hur ska den se ut?

– Jag ska ha en enklare klänning eftersom vi ska vara utomlands. Det kommer liksom inte vara “puffen”. Vitt ska det vara. Något somrigt och strandigt. Det är ju trots allt ett barfotabröllop…, förtydligar tv-profilen.

Cecilia Ehrling och Fredrik Danermark bor tillsammans i centrala Stockholm. Paret träffades första gången sommaren 2015 då de tussades ihop av gemensamma vänner. De gick på en blind date som gick så bra att Fredrik Danermark som då bodde i Australien snabbt återvände down under och sålde av allt för att permanent flytta till Sverige.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons