Cecilia Ehrling föll efter en enda blind date: "Jag är jättekär"

Kärlek vid första ögonkastet. Cecilia Ehrling blev sambo med Fredrik Danermark tre veckor efter sin blind date.

När Hänt träffade fyrfaldiga “Let’s Dance”-vinnaren Cecilia Ehrling, 31, på Dansbandsgalan i mitten av juli var hon singel. Strax därefter blev hon ihoptussad med Fredrik Danermark, 38, via gemensamma vänner.

– De tyckte att vi skulle passa bra ihop, så vi gick på en blind date, berättar Cecilia Ehrling för Hänt.

Första officiella bilden! Cecilia Ehrling och Fredrik Danermark på Tony Irvings bokrelease den 1 september 2015. Foto: IBL

Första officiella bilden! Cecilia Ehrling och Fredrik Danermark på Tony Irvings bokrelease den 1 september 2015. Foto: IBL

Matchningen var bättre än vad någon av dem hade kunnat förvänta sig. Inom tre veckor sålde Fredrik Danermark av sitt liv i Australien där han hade bott de senaste åren. Och blev sambo med dansaren i hennes lägenhet i Vasastan i Stockholm.

– Han är snäll och vi har så roligt ihop. Vi är väldigt lika. När man minst anar det slår kärleken till. Jag är jättekär, fortsätter Cecilia Ehrling.

På sociala medier delar de nyförälskade tu delat med sig av sitt liv under hashtagen #cissiochfreddan. Under tiden nya pojkvännen har varit i Sverige har de semestrat i skärgården, umgåtts med vänner och gjort sig hemmastadda i dansproffsets lya.

Han lagar lunch, jag tittar på och dricker kaffe… precis som det ska vara“, skriver Cecilia Ehrling bland annat på Instagram.

– Helt klart värt att flytta hem för, menar Fredrik Danermark.

Andra läser också:

Markoolio vill inte ragga 20-åringar på Café Opera: ”Patetiskt”

Han är Amy Diamonds första riktiga pojkvän: ”Bästa vän och största kärlek”

Charlotte Perrelli och Anders Jensens makalösa bröllop – brudparet och gästernas egna bilder

SENASTE NYTT!