Flickvännen Thereses vägran mot Casper Janebrink – efter frågan om att skaffa barn

Casper Janebrink.

Arvingarnas Casper Janerbink och nya flickvännen Therese Andersson väntar barn tillsammans.
I en ny intervju med Aftonbladet avslöjar Casper att han och flickvännen hade olika syn på att skaffa barn från början.
Läs allt här!
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

Det var i maj månad som nyheten om bebislyckan kom, att Arvingarnas frontperson Casper Janebrink, 52, och hans nya flickvän Therese Andersson, 33, väntar barn tillsammans.

I september välkomnar de deras första gemensamma barn. Det blir Caspers tredje barn då han har dottern Alice, 18, och sonen Felix, 16, tillsammans med ex-hustrun Helena Janebrink, 44.

– Det har sett jättebra ut på alla kontroller och hon har hittills haft en bra graviditet, säger Casper till Aftonbladet i en ny intervju där han berättar om det kommande äventyret som småbarnsförälder.

Casper Janebrink om åldersskillnaden med Therese

Casper och Therese välkomnar nytillskottet i familjen i september. Det vill säga sju månader efter den plötsliga skilsmässan från Helena.

Artisten har tidigare sagt att han känner sig spänd på att tackla livet som småbarnsförälder med lite mer erfarenhet i kroppen än senast. Men vad tycker han om att flickvännen är yngre?

Jag är född 1970 medan Therese är född 1988, men det funkar jättebra. Therese är jävligt smart och allmänbildad. Det är jag som får fråga henne om saker, säger han till tidningen.

Casper och flickvännen Therese fångades på en första bild tillsammans, när de anlände tillsammans till ett vimmel i slutet på juni.

Casper och flickvännen Therese fångades på en första bild tillsammans, när de anlände tillsammans till ett vimmel i slutet på juni.

FOTO: Rickard Werecki / Werecki Promotion Company

Därför vill inte Sanna att sonen Gibson ska synas offentligt

Se klippet här!

Flickvännen Therese vägran mot Casper efter frågan om att skaffa barn

Casper berättar att han och sonen Felix bor tillsammans i hans nya hus. Samt att dottern Alice och Helena bor tillsammans i en lägenhet. Planen är att landa lite och låta barnen få lära känna Therese bättre, men därefter är målet att flytta ihop tillsammans.

I samma intervju med Aftonbladet avslöjar Casper dock att han och flickvännen inte delade samma syn på att skaffa barn.

När vi först träffades ville Therese inte ha barn, men sedan vände det och hon började känna sig sugen. Men det hade jag räknat med. Hon är ju så ung och jag kände mig beredd att ta det steget om allt kändes rätt. Nu kanske det gick lite snabbare än vad jag hade hoppats på, men när vi väl stod där så bestämde vi oss för att köra, berättar han för tidningen.

FOTO: TV4, Rickard Werecki / Werecki Promotion Company

FRÅN FÖRSTASIDAN