Casper Janebrinks vädjan – varnar alla efter upptäckten: “Allt är fejk”

Casper Janebrink

Casper Janebrink och hans nya flickvän Therese Andersson väntar sitt första gemensamma barn.
Nu vädjar han till sina följare.
”Allt är fejk”, skriver han.

Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, har haft ett och annat på agendan under våren och sommaren – både med arbetet i Arvingarna men också på den privata fronten.

Det var i februari tidigare i år som nyheten om att Casper och Helena Janebrink, 44, valt att gå skilda vägar kom. Under deras 23 år långa äktenskap fick de barnen Alice, 18, och Felix, 16.

Ett par månader efter att nyheten om separationen kom landade ytterligare ett besked – Casper hade funnit kärleken på nytt i Therese Andersson, 33. I samband med att Casper bekräftade relationen till Therese gick paret också ut med att de väntar barn. Casper kommer alltså att bli pappa för tredje gången.

Therese var skeptisk till barn till en början

Casper och Therese välkomnar nytillskottet i september. Det vill säga sju månader efter den plötsliga skilsmässan från Helena.

I en intervju med Aftonbladet avslöjar Casper att han och Therese hade olika viljor kring att skaffa barn till en början. Det är trots allt en stor åldersskillnad mellan dem och flickvännens första barn.

När vi först träffades ville Therese inte ha barn, men sedan vände det och hon började känna sig sugen. Men det hade jag räknat med. Hon är ju så ung och jag kände mig beredd att ta det steget om allt kändes rätt. Nu kanske det gick lite snabbare än vad jag hade hoppats på, men när vi väl stod där så bestämde vi oss för att köra, berättar han för tidningen.

Caspers vädjan till sina följare: ”Fejk”

Både Casper och resten av gänget i Arvingarna är aktiva på sociala medier och uppdaterar ofta nu när de är ute på sin sommarturné. Men nu verkar Casper stött på en liten fnurra på tråden – nämligen fake-konton.

På sin Instagram-story vädjar han nu till sina följare att bara följa de konton som är verifierade – de andra tillhör inte honom.

– Alla ni som följer där ute, jag vill bara säga att detta Instagramkonto är det som jag har, jag har inga andra konton. Jag har heller inget eget Tik Tok-konto, utan det finns bara ett tiktok-konto som Arvingarna har. Så följ bara oss på dessa konton som har den blåa symbolen. Allt annat är fejk!, säger Casper till sina följare i en video.

FOTO: Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN