Casper Janebrinks lyxköp väcker starka reaktioner – efter gravidlyckan

CASPER JANEBRINK, THERESE ANDERSSON

Casper Janebrink skilde sig från ex-frun Helena tidigare i år. Kort därefter kom nyheten att han funnit kärleken på nytt och att hans nya flickvän är gravid.
Nu visar Casper upp sitt nya lyxköp – något som upprör tittarna av en viss anledning.
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

Sommaren har varit väldigt händelserik för Arvingarnas frontman Casper Janebrink, 52. Nyligen sändes det sista avsnittet av bandets egna tv-program Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan, och nu är han programledare för Bingolottos sommarkväll ihop med Agneta Sjödin, 54. Dessutom har Arvingarna en rad spelningar inbokade!

Caspers liv har minst sagt varit händelserikt det här året. På alla hjärtans dag meddelade han, tillsammans med ex-frun Helena Janebrink, 44, att de skulle separera efter 23 år ihop.

Tre månader efter skilsmässan från Helena avslöjade Casper att han skulle bli pappa en tredje gång. Nu med sin nya partner, fastighetsmäklaren Therese Andersson, 33.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper Janebrink om åldersskillnaden med Therese

Det skiljer 18 år mellan Casper och Therese. Detta är dock inget som Casper ser som något problem, i en intervju med Aftonbladet har han berättat sin syn på saken.

– Jag är född 1970 medan Therese är född 1988, men det funkar jättebra. Therese är jävligt smart och allmänbildad. Det är jag som får fråga henne om saker, sa Casper till tidningen.

Casper köpte nyligen ett nytt hus. För tillfället bor endast sonen Felix med honom men han förklarar att det finns planer på att flytta ihop med Therese så småningom.

– Vi väntar med det. Jag och min son Felix ska landa lite först i vårt nya hus. Men målet är att vi ska ha flyttat ihop när barnet kommer. Det är ändå en rätt snabb process. Nu vill jag att barnen först ska få träffa Therese i lugn och ro och lära känna henne lite, sa Casper till Aftonbladet.

Om allt går som planerat kommer parets första gemensamma barn i september, spännande!

Casper Janebrinks lyxköp väcker starka reaktioner – efter gravidlyckan

Casper köpte alltså nyligen ett nytt hus, och nu har han gjort ännu ett stort köp. Han har nämligen köpt sig en sportig Porsche som han visar upp på sin Instagram. Många tycks imponeras av bilen men det finns en annan detalj som en del följare reagerade på – att bilen inte är familjevänlig.

Inte så mycket till familjebil....”, skriver en följare med skrattande emojis.

Kommentaren gillades även av flera andra följare. De verkade tycka att Casper kanske skulle ha köpt en riktig familjebil nu när han ska bli småbarns-pappa igen!

FOTO: Tommy Holl/TT, Rickard Werecki/Werecki Promotion Company/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN