casper janebrink

Casper Janebrinks bror Christopher syns ihop med kvinnliga artisten

Casper och hans bror Christopher

Casper Janebrinks lillebror Christoper Janebrink har synts ihop med Maxida Märak.
Här är bilden där duon poserar framför kamerorna ihop!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”
0:40

Efter reklamen: Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”

(0:40)

Slå på ljud

Arvingarna har haft en storslagen premiär för sin show I love Arvingarna på Hamburge börs i Stockholm. Showen sattes till en början upp i Göteborg men under våren är det nu dags för bandet att ta sig an storstaden.

Bandets frontman Casper Janebrink, 53, har tidigare berättat för Hänt att premiären som gick av stapeln härom veckan blev en stor succé.

– Allt gick jättebra, det har funkat jättebra. Nu fattas det bara att stockholmarna kommer och kollar, sa då Casper till Hänt.

Premiären kom att bli kändistät och på vimmelbilderna från evenemanget fångades många välkända ansikten som Robin Bengtsson, Niclas Wahlgren och Nanne Grönwall.

Christopher Janebrinks okända relation till Maxida Märak – här syns de ihop

Även flera av bandets familjemedlemmar var på plats. Bland annat dök Caspers lillebror Christopher Janebrink, 32 upp. På bilderna ser det ut som att Christopher anlände med artisten Maxida Märak, 34, då duon ställde upp och fotade sig ihop. Men hur deras relation egentligen ser ut är något oklar.

Maxida och Arvingarna medverkade i samma säsong av Så mycket bättre, då Maxida gjorde en tolkning av Arvingarnas dunderhit Eloise. Kanske är det just så som Christopher och Maxida har fått kontakt med varandra, eller så har de träffats på annat håll. Christopher är precis som sin bror, inne i musikbranchen. Han är nämligen en av bandmedlemmar i dansbandet Glennartz.

Maxida Märak

Christopher Janebrink och Maxida Märak på premiär ihop i mars 2023. Foto: TT

Pappa Dennis Janebrinks lycka över sönernas musikkarriärer

Att både Casper och Christopher valt att gå i pappa Dennis Janebrinks, 77, fotspår är något Dennis är stolt över. Flamingokvintetten-basisten har tidigare berättat om den glädjen för Hänt.

– Det är bara glädje. Det är inte så märkvärdigt, vi har fötterna på jorden allihopa men det är bara glädje att de kan leva på det. De är duktiga så det är kul på så vis, sa då Dennis om sönerna.

Hänt har sökt Christopher och Maxida.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN