ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrinks glädjebesked med familjen: ”En härlig sommar”

01 jun, 2023 
Casper Janebrink
Casper Janebrink har en toppensommar framför sig.
Nu berättar han för Hänt om det glädjande beskedet med flickvännen Therese Andersson och barnen.
”Det blir en härlig sommar”, skriver Casper till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Casper Janebrink, 53, har haft fullt upp senaste året med både tillökning i familjen och stora framgångar i karriären. Det var i september som Casper och flickvännen Therese Andersson, 35, välkomnade en liten pojke som fick namnet Hugo.

Under hösten spelade även Arvingarna, som Casper sjunger i, en show på Kajskjul 8 i Göteborg. I love Arvingarna som den hette kom att bli till stor succé och sattes sedan upp i Stockholm under våren.

Casper Janebrinks stora glädjebesked inför sommaren

Men vad väntar nu under sommaren? Jo i ett meddelande till Hänt berättar Casper som planerna för årets varmaste månader.

Casper är nämligen tillbaka som programledare i Bingolotto sommarkväll tillsammans med Agneta Sjödin. Men glädjande nog väntar även lite ledighet ihop med familjen för Arvingarna-sångaren.

Annons

”I Sommar åker vi i Arvingarna ut på sommarturné med start den 1/7 i Ullared. För övrigt så leder jag tillsammans med Agneta Bingolottos sommarkväll 8 söndagar från Askims strand igen för tredje året. Så det blir en härlig sommar med jobb och såklart lite ledighet och då ska jag bara vara hemma med familjen”.

Utöver sonen Hugo har Casper även barnen Felix Janebrink, 17, och Alice Janebrink, 19, med ex-frun Helena Janebrink.

Stora bebislyckan i familjen Janebrink – Dennis Janebrinks glädje

– Jag och Anki vi har två barn, som är halvbröder till Casper. Och den yngste är då Alexander Janebrink. Hasse som sjunger i Flamingo han har en dotter som har en dotter som heter Junie. Och nu har då Alexander och Junie varit ihop i många år och nu fått en liten pojke tillsammans, sa då Dennis till Hänt.

FOTO: TT

Annons