LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrinks flirtiga ord om Lassemans syster – nu kommer det fram

07 dec, 2023 
Casper, Therese och Lassseman
Casper Janebrink och Lasseman har varit vänner sedan barnsben.
I Smartare än en femteklassare delar Casper med sig av några flörtiga ord om vännens syster.
– Du kollade ju mer på henne än på mig, säger Lasseman i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks sonBrand logo
Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks son

Casper Janebrink, 53, och Lars "Lasseman" Larsson, 51, har känt varandra hela deras vuxna liv. Tillsammans med de andra medlemmarna i Arvingarna har de turnerat under hela 33 års tid.

Idag är de inte bara kollegor utan även goda vänner. Men under torsdagens program av Smartare än en femteklassare med Marko "Markoolio" Lehtosalo i spetsen har det blivit dags för de två att göra upp i en frågesport. Vad som då kommer på tal är hur bra Lasseman och Casper egentligen känner varandra.

Casper Janebrink flirtiga ord om Lassemans syster

I avsnittet frågar Markoolio ifall de två gick i skolan tillsammans, var på Casper svarar att duon inte var klasskamrater. Däremot kände de varandra redan under skolåldrarna.

Annons

– Men vi sågs på sommarloven. Föräldrarna var ute med båt och då träffades vi och badade lite och så, säger Lasseman i programmet.

Vidare undrar Markoolio om Casper minns första mötet med Lasseman, vilket är en fråga som leder Casper in på Lassemans storasyster. Det visar sig nämligen funnit ett litet intresse från Caspers håll gällande systern.

– Jag tror att jag har något litet minne av att vi var ute på någon ö och vi grillar och grejer. Jag tittade lite snett över, jag kände ju inte Lasseman och hans storasyster men jag tyckte att din syster var väldigt vacker, säger Casper.

– Ja för du kollade ju mer på henne än på mig, första tiden, tillägger Lasseman snabbt.

Casper Janebrinks julplaner efter hektiska hösten

Just nu är Arvingarna ute på turné med julshowen Christmas Night som de gör tillsammans med Linnea Henriksson. Men i jul väntar ledighet med familjerna.

Annons

– När jag var en liten grabb firade vi alltid med mormor och morfar ena året och nästa med farmor och farfar. När jag blev äldre tog mamma och pappa vid firandet men eftersom de var skilda blev det vartannat år. Julen har alltid varit traditionsbunden med start klockan 15.00 med Kalle Anka. Och man fick ofta vänta med julklapparna till kvällen. Men så ska det vara och på senare år har även julspelen fått plats under kvällen. Det brukar bli roligt och lite hetsigt när man byter klappar under tidspress. Alltid mysigt när familjen är samlad, säger han till tidningen.

FOTO: TT

Annons