ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ovissheten med Casper Janebrink och flickvännen Therese – nu avslöjar Dennis

30 nov, 2023 
Casper Janebrink och Therese
Snön har fallit och julförberedelserna är igång för de flesta.
Nu berättar Casper Janebrink om hur han och familjen brukar fira jul samt vilken tradition som spär på stressen under högtiden.
– Men så ska det vara, säger Casper till Hemmets journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”Brand logo
Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”

Casper Janebrink, 53, och hans Arvingarna är just nu aktuella med julshowen Christmas Night som de gör tillsammans med Linnea Henriksson.

Men även om Casper och gänget alltid har fullspäckat i kalendern så väntar sedan julledighet med familjerna.

Casper Janebrink om julfirandet med familjen – traditionen som stressar på: ”Hetsigt”

I en intervju med Hemmets journal berättar nu Casper om hur han firar jul. De senaste åren har mycket ändrats i Caspers privatliv. Detta då han och tidigare frun Helena Janebrink genomgick en skilsmässa i mars 2022. Anledningen var att Casper hade funnit kärleken i Therese Andersson och paret fick dessutom sitt första barn hösten 2022.

Det har helt enkelt varit intensiva månader för Casper på senaste men nu väntar som tidigt nämnt julledigt med familjen. Therse och Caspers son Hugo är numera strax över 1 år och hur väntas då familjen fira högtiden i år?

Annons

– När jag var en liten grabb firade vi alltid med mormor och morfar ena året och nästa med farmor och farfar. När jag blev äldre tog mamma och pappa vid firandet men eftersom de var skilda blev det vartannat år. Julen har alltid varit traditionsbunden med start klockan 15.00 med Kalle Anka. Och man fick ofta vänta med julklapparna till kvällen. Men så ska det vara och på senare år har även julspelen fått plats under kvällen. Det brukar bli roligt och lite hetsigt när man byter klappar under tidspress. Alltid mysigt när familjen är samlad, säger han till tidningen.

Dennis Janebrink om planerna för julen 2023 – orden om firandet

Exakt vad planerna för årets firande blir verkar något oklart. När Hänt når Caspers pappa Dennis Janebrink, 77, förklarar han att dansbandsfamiljen ännu inte spikat julen helt.

”Det är inte helt bestämt än, så jag vet inte”, skriver Dennis i ett meddelande till Hänt.

Däremot är det tydligt att Dennis gärna firar med just Casper.

”Casper tycker jag det är kul att fira jul med och barnbarn och hans bror Sammie, men det har vi ju gjort i många år”.

FOTO: TT

Annons