Helenas okända relation till Casper bror avslöjad – orden framför alla

Helena Janebrink, Casper Janebrink och Christopher Janebrink

Casper Janebrink och Helena Janebrink skilde sig tidigare i år.
Ett nytt drag från Helenas sida avslöjar nu hennes relation till Caspers bror Christopher – månader efter uppbrottet.
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Helena Janebrink, 44, var bara 21 år när hon träffade den åtta år äldre Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 52.

Efter 20 år som gifta kom den chockerande nyheten om att de tidigare makarna valt att gå skilda vägar i februari 2022. På självaste alla hjärtans dag delade Casper ett inlägg på Instagram.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev han då.

Dennis Janebrinks fyra söner

Sedan dess har Casper avslöjat att han träffat en ny kvinna Therese Andersson, 33. Paret har även gått ut med att de väntar barn ihop och bebisen beräknas komma i höst.

Att kliva in i papparollen är inget som är nytt för Casper, han har nämligen två barn sedan äktenskapet med Helena – dottern Alice, 18, och sonen Felix, 16. Casper är själv son till en musiker, Dennis Janebrink, 76, känd från Flamingokvintetten.

Dennis Janebrink har förutom Casper även sönerna Sammie, 50, Christopher, 31, och Alexander, 29.

Helenas relation till Caspers bror

Christopher Janebrink har precis som sin pappa och bror satsat på musiken. Han spelar nämligen trummor i dansbandet Glennartz. Bröderna Janebrink visar sig ha en god relation sinsemellan och befinner sig just nu tillsammans på festivalen Sweden rock.

Dessutom fanns farbror Christopher på plats under Alice Janebrinks studentfirande tidigare i veckan. Christopher har även delat med sig av en bild från brorsdotterns stora dag.

”Stort stort Grattis till studenten finaste brorsdotter”, skriver han på Instagram till en bild på sig, brodern Alexander och Caspers dotter Alice.

I kommentarsfältet tackar Alice glatt, men även en annan person skickar kärlek. Helena har nämligen lämnat en kommentar med ett rött hjärta till bilden som ex-makens bror publicerat.

Foto: TT/Instagram

SENASTE NYTT!