casper janebrink

Casper Janebrinks första bild med sonen Hugo – visar lyckan: ”Mysigt”

CASPER JANEBRINK, THERESE ANDERSSON

I september blev Casper Janebrink pappa till sonen Hugo. Sedan dess har han legat lågt med bilder från det nya pappa-livet.
Men nu får vi en liten glimt..

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”
0:27

Efter reklamen: Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

(0:27)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 52, är tillsammans med Lars "Lasseman" Larsson, 50, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54, en del av Arvingarna. Den senaste tiden har karriären gått som på räls för bandet och de har uppträtt med sin krogshow I love Arvingarna.

Men även på det privata planet har det hänt en hel del för Casper Janebrink. År 2022 blev nämligen mycket händelserikt för artisten.

Först skiljde han sig från sin ex-fru Helena Janebrink, 45, sedan gick han ut med att han träffat kärleken på nytt i fastighetsmäklaren Therese Andersson, 34. Kort därefter kunde han även berätta att Therese var gravid och i september blev han pappa till sonen Hugo.

Casper Janebrink om sonen Hugo

Hugo kom till världen precis som beräknat i september. Men det dröjde några dagar innan Casper till slut valde att gå ut med beskedet. Det var när han gästade P4 Extra som han berättade om den glada nyheten.

– Ja nybliven pappa och stolt. Torsdags kväll kom den på Borås sjukhus, allting har gått jättebra, mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, sa Casper då.

Sedan skilsmässan från Helena har det alltså hänt en hel del. Casper har även flyttat från ex-makarnas gemensamma hus till ett hus i Floda strax utanför Göteborg. Helena, å sin sida, valde att flytta in till centrala Göteborg med stadspulsen som närmsta granne.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Casper visar upp en bild med sonen Hugo – för första gången

Om Therese och sonen Hugo har flyttat in i huset än med Casper är fortfarande oklart. Men Casper satte nyligen upp en fondvägg som bland annat fungerar som en ljuddämpare mot barnskrik så troligtvis är Hugo och Therese på plats.

Ända sedan Hugos födsel har Casper legat lågt med bilder på den nyfödde sonen. Fram tills nu.

I en story på Instagram visar han nämligen upp en liten film från när han är ute på promenad med Hugo i vagnen och hunden Rambo.

– Tre grabbar på en promenad i Floda. Mysigt, säger han i videon.

CASPER JANEBRINK
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet, Rickard Werecki / Werecki Promotion Company

FRÅN FÖRSTASIDAN