Arvingarna-Casper Janebrinks nya sjukdomsbesked – smittad av covid-19

CASPER JANEBRINK

Casper Janebrink är nu en av dem som fallit offer för coronaviruset. Trots att han var dubbelvaccinerad har nu även han blivit smittad, berättar han i Helgpasset i P4.
– Jag har ju legat sjuk, säger han i radioprogrammet.

Casper Janebrink, 52, har tillsammans med killarna i Arvingarna fångat många hjärtan under årens lopp. Förutom Casper så består Arvingarna av Lars "Lasseman" Larsson, 49, Kim Carlsson, 49, och Tommy Carlsson, 53.

De alla är söner till killarna i Flamingokvintetten, som även de var ett dansband, och på så vis blev namnet Arvingarna otroligt passande.

Arvingarna fick sitt verkliga genombrott år 1993 när de tog hem hela Melodifestivalen med låten Eloise. Sedan dess har de hållit sig kvar i rampljuset i allra högsta grad och under hösten har vi fått se Casper representera bandet i Så mycket bättre. Däremot har hela Arvingarna alltid varit med på ett hörn och körat bakom Casper genom alla tolkningar och i Caspers finalavsnitt var de fulltaliga på Gotland!

Bonde-Backis reaktion på Ellinor och Filips återförening

Tuffa året för Arvingarna – bakslagen under pandemin

När Arvingarna slog igenom var det främst dansband som de förknippades med. Men under årens lopp har de gått mer och mer åt det show-aktiga och mer konsert-liknande hållet.

Precis som för många andra artister har de senaste två åren varit tuffa för Arvingarna med många inställda konserter och spelningar. Casper har tidigare berättat om bakslagen.

– Det ju tufft för alla band och artister och alla i nöjesbranschen. Det har varit extremt tufft, sa han då.

Dessutom började det bli lite knapert. Det var för Expressen som Casper berättade att de måste börja spela snart för att banden ska få in sin inkomst.

– Vi har haft tur att kunna jobba med lite andra små saker som har gjort att vi har kunnat hålla oss flytande. Sen så vill man ju komma i gång. För det är ju ändå de här livespelningarna som är våran största inkomst. När den faller bort helt plötsligt då får man ju dra åt alla svångremmar som går.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper Janebrink smittad av covid-19

I höstas kom dock ett glädjebesked i och med att fler och fler hade fått vaccin och man kunde börja gå på events igen. Men de senaste dagarna har smittspridningen skenat återigen och en av dem som fallit offer för coronaviruset är ingen mindre än Casper!

När Casper nu gästar radioprogrammet Helgpasset i P4 berättar han mer om när han insjuknade i covid-19, och han måste ha blivit frisk för bara några dagar sedan.

– Har du tagit vaccinet?, undrar en lyssnare.

– Ja de två första, jag väntar på att ta min tredje. Men jag åkte ju faktiskt på corona här efter jul så jag har ju legat sjuk i sju-åtta dagar men nu är jag frisk, svarar Casper.

LÄS OCKSÅ: Därför försvann Jon Henrik från sociala medier – anledningen bakom

LÄS OCKSÅ: Efter kritikstormen mot Jessicas lyxsemester – Charlottes oväntade ord

FOTO: Tommy Holl/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

SENASTE NYTT!