Arvingarna-Casper Janebrink dyker upp på dejtingappen

CASPER JANEBRINK, HELENA JANEBRINK

Casper Janebrink och hustrun Helena är lyckligt gifta sedan 20 år tillbaka.
Men nu har konton börjat dyka upp på olika dejtingappar – med Caspers bilder.
Nu ryter Casper ifrån efter alla meddelandena från följarna.

Casper Janebrink, 51, är en av Sveriges mest folkkära artister i och med sin roll som en av sångarna i Arvingarna. Tillsammans har gruppen nått stora framgångar i bland annat Melodifestivalen och i höst kommer vi få se Casper i tv-rutan när han representerar Arvingarna i Så mycket bättre på TV4.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I 20 år har Casper varit gift med sin fru Helena Janebrink, 44, och tillsammans har de barnen Alice Janebrink, 18, och Felix Janebrink, 16. Casper har tidigare berättat i intervjuer hur det egentligen gick till när han träffade sin kära hustru.

– Vi träffades på restaurang Trädgår'n i Göteborg sommaren 1998. Jag hade spanat in henne redan innan. När jag fick se henne dansa med en kompis till mig gick jag fram och bokstavligen slet henne ur hans armar och sa: ”Nu är det min tur!” Men Helena ville inte följa med mig vidare när dansen var slut. Hon var hal som en ål. Jag fick kämpa för att vinna hennes hjärta, sa Casper till Hemmets journal.

Casper Janebrink om otrohetsryktet

Och om han kämpade, då de än idag lever lyckligt tillsammans. Men precis som alla äktenskap som hållit länge så har det inte alltid varit en dans på rosor. När Casper gästade Fördomspodden tidigare i år erkände han nämligen att det finns svek i deras historia.

– Ja, alltså. 20 år tillsammans, det är klart att det händer något kanske. Upp och ned, så. Det är aldrig roligt att prata om egentligen, men säger man ”nej, nej, nej” det har inte hänt någonting på 20 år så tror jag att de flesta ljuger.

– Men visst har man kanske gjort något litet snedsteg.

Pernillas vägran mot Christian – trots vännernas vädjan

När Hänt sedan nådde Casper berättade han att han och Helena både har pratat och rett ut det hela. Dessutom tror han att de knappast är det enda par som har liknande svek i bagaget efter så många år tillsammans.

HELENA JANEBRINK, CASPER JANEBRINK

Helena och Casper träffades sommaren 1998 på Trädgår'n i Göteborg.

Eero Hannukainen/TT

Casper Janebrink dyker upp i dejtingapp – varnar följarna

Idag är det flera kända profiler som blir utsatta för fake-profiler på dejtingappar. Det är helt enkelt konton som skapas och lägger in bilder på andra personer än de själva och utger sig därmed för att vara någon annan.

Detta är precis det som nu hänt Casper Janebrink. I ett inlägg på sin Instagram-story visar han nu upp en profil som döpt sig till Bryan och som använder bilder på Casper som profilbild.

Detta har givetvis gjort Casper upprörd och nu varnar han följarna om den falska profilen.

”FAKE!!”, skriver han och fortsätter:

”Hej, som ni ser figurerar det konton som snott mina bilder och utger sig för att vara mig, tråkigt att folk ska vara oärliga. Blockera och anmäl!! Var rädda om er där ute”, skriver Casper.

LÄS OCKSÅ: Melodifestivalen görs om helt – stora förändringen

LÄS OCKSÅ: Magnus Uggla och hustrun Lollo fångade på bild ihop för första gången

FOTO: Tommy Holl/TT

Senaste nytt