LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrink om att skaffa fler barn – berättar om bebislyckan

05 jun, 2023 
Simon Lundh
Casper Janebrink och Therese Andersson fick sonen Hugo för sju månader sedan.
Nu berättar Casper om bebislyckan och avslöjar samtidigt om han är sugen på fler barn.
– Helt fantastiskt att få göra det en gång till, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

Casper Janebrink, 53, blev för sju månader sedan pappa för tredje gången. Det blev hans första barn ihop med den nya kärleken Therese Andersson, 35. Paret fick en liten son som de gav namnet Hugo.

Casper Janebrink om livet som småbarnsförälder

Föräldrarlivet verkar rulla på för Casper, något han berättar när han gästar Nemo Hedén i hans podd, Nemo möter en vän. Att blir pappa på äldre dagar ser Casper som något positivt även om det inte är en så stor skillnad på att få barn när han var yngre.

– Det är helt fantastiskt att göra det en gång till. Att få uppleva det, säger Casper och utvecklar att han har mer erfarenhet av situationen nu.

– Jag vet inte om jag är coolare och lugnare i och med att man har gjort det en gång innan. Om barnet skriker så löser det sig oftast. Man har gjort det och gått igenom den biten en gång förut. Så jag känner mig ganska trygg i mitt faderskap just nu och det är otroligt roligt att få göra det en gång till.

Annons

Casper Janebrink om att skaffa fler barn efter sonen Hugo

För Therese del är det hennes första barn och för Casper blev Hugo hans tredje. I podden får Casper Janebrink frågan om han är öppen för att skaffa fler barn i framtiden.

– Eh, nej det skulle jag nog säga, säger han och skrattar och fortsätter:

– Men man vet ju aldrig, nej jag känner att åldern tar ut sin rätt. Jag är 53 år nu. Det känns lagom med Hugo nu, men man vet inte. Man ska aldrig säga aldrig. men jag tror att jag är nöjd nu.

Casper Janebrink bekräftar framtidsplanerna

Även om Casper har fullt upp som pappa i småbarnslivet så ska han även ut på vägarna med sitt band Arvingarna. Något han nyligen berättade i en kommentar till Hänt.

”I Sommar åker vi i Arvingarna ut på sommarturné med start den 1/7 i Ullared. För övrigt så leder jag tillsammans med Agneta Bingolottos sommarkväll 8 söndagar från Askims strand igen för tredje året. Så det blir en härlig sommar med jobb och såklart lite ledighet och då ska jag bara vara hemma med familjen”, skrev Casper i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Lotte Fernvall/Aftonbladet/Tommy Holl/TT

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”
Annons