ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödin och Casper Janebrink leder Bingolotto sommarkväll 2023

18 apr, 2023 
Casper Janebrink och Agneta Sjödin
Sedan 2021 har vi under ledning av Casper Janebrink och Agneta Sjödin fått följa Bingolotto sommarkväll.
Nu är det bekräftat att succéduon snart är tillbaka!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

TV4:s Bingolotto sommarkväll är underhållningsprogrammet där alla hemma i tv-sofforna kan vara med och spela om spännande priser. Det bjuds på intervjuer, musikframträdanden och många kända ansikten.

Startskottet för programmet brukar gå under sommaren och sändas under juli och augusti, då vanliga Bingolotto går på ledighet.

Vanligtvis är det då Lotta Engberg, 60, och Stefan Odelberg, 48, som lämnar över stafettpinnen, men i årets Bingolotto ersätts Stefan av Mumbo jumbo-komikern Daniel Norberg, 33.

Sedan premiären av Bingolotto sommarkväll år 2021 har det varit musikern Casper Janebrink, 53, och TV4-profilen Agneta Sjödin, 55, som lett programmet. Till tittarnas glädje är succéduon snart tillbaka i tv-rutan.

Casper Janebrink och Agneta Sjödin tillbaka i Bingolotto sommarkväll

Det är när Hänt når pressansvarig för Bingolotto sommarkväll som nyheterna blir bekräftade.

– Ja det stämmer att Casper Janebrink och Agneta Sjödin kommer tillbaka i Bingolottos Sommarkväll med start 2 juli, säger pressansvarig för programmet till Hänt.

Annons

Programmet kommer alltså att ha premiär den 2 juli 2023. Men vilka som kommer att gästa showen är ännu oklart, förra året deltog bland andra dansbandet Arvingarna och artisten Klara Hammarström.

Vilken kanal och dag kommer Bingolotto sommarkväll sändas på?

Förra året kom nyheten att Bingolotto bytte kanal, från TV4 till Sjuan, och även sändningsdag från söndag till lördag. Men alldeles nyligen kom beskedet att programmet nu kommer sändas på söndagar återigen.

– En annan förändring är att Bingolotto i höst flyttar tillbaka från lördagar till söndagar, säger Henrik Lindroth, marknadschef för Folkspel till Aftonbladet.

Men vad innebär det då för Bingolotto sommarkväll?

”Det blir BingoLotto med Sommarkväll hela sommaren 2023. Programmet kommer att sändas som tidigare, det vill säga söndagar i TV4, 19.30–21.00.”, skriver Bingolotto på sin hemsida.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons